reklama
Paulettta
Fanka BB :)
Dziewczyny,
mam cukier 148 (norma 140), co mnie czeka? To chyba cukrzyca ciążowa?
mam cukier 148 (norma 140), co mnie czeka? To chyba cukrzyca ciążowa?
Pauletta ja nie pomoge, nie miala cukrzycy ciazowej.
Dziewczyny a jak wasze plecy? U mnie z tym mega ciezko. Ja mam generalnie juz problemy z kregoslupem od pracy (bardzo duzo dzwigania) a teraz w ciazy to kregoslup mnie wykancza, szczegolnie pod wieczor, ale rano zanim rozchodze to tez czuje. No i w dzien jak za dlugo siedze to teraz sie kregoslup odzywa, zupelnie sobie z tym nie radze.
Dziewczyny a jak wasze plecy? U mnie z tym mega ciezko. Ja mam generalnie juz problemy z kregoslupem od pracy (bardzo duzo dzwigania) a teraz w ciazy to kregoslup mnie wykancza, szczegolnie pod wieczor, ale rano zanim rozchodze to tez czuje. No i w dzien jak za dlugo siedze to teraz sie kregoslup odzywa, zupelnie sobie z tym nie radze.
angelika1609
ja na szczescie problem z kregoslupem poki co nie mam , ale za to nogi.... masakra troche pochodze to juz mnie lydki bola a w nocy mecza skurcze lydek...
Pieknaszyszunia
Ja zaczęłam pić wodę, zamiast łykac magnes i powiem Wam ze pomaga mi.
http://img.iap.pl/s/153/202087/Edytor/Image/WODY/Magnesia/magnesia_trzy_wody.JPG
http://img.iap.pl/s/153/202087/Edytor/Image/WODY/Magnesia/magnesia_trzy_wody.JPG
Pauletta, lekarz Ci powie co i jak, nie martw się zawczasu, ale idź do lekarza na pewno, bo nawet lekkie przekroczenie MOŻE wskazywać na cukrzycę.
Pieknaszyszynia, ja piję wodę i łykam magnez - i generalnie dla mnie ten zestaw jest najlepszy:-) od początku ciąży miałam JEDEN skurcz łydek.
ja mam wszystkie objawy tego całego zespołu niespokojnych nóg. zwariować idzie momentami, normalnie nie wysiedzę ani nie wyleżę w jednym miejscu. na leżąco to jeszcze jako tako pomaga mi poduszka w kształcie C, ale na siedząco to żadne podkładki nie dają rady ani nic:/ maaaasakra:/
Pieknaszyszynia, ja piję wodę i łykam magnez - i generalnie dla mnie ten zestaw jest najlepszy:-) od początku ciąży miałam JEDEN skurcz łydek.
ja mam wszystkie objawy tego całego zespołu niespokojnych nóg. zwariować idzie momentami, normalnie nie wysiedzę ani nie wyleżę w jednym miejscu. na leżąco to jeszcze jako tako pomaga mi poduszka w kształcie C, ale na siedząco to żadne podkładki nie dają rady ani nic:/ maaaasakra:/
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
te nasze dolegliwości..ja wczoraj wysiedziałam na warsztatach Mamo to ja 3,5h i już mnie pupa bolala o siedzenia a potem jeszcze z meżem byłam do 24:00 w hotelu i nadzorowałam budowe ścianki na targi i wymyśliłam że w nagrode bedzie Mc Donald i lody - podjeżdżamy a Pan mowi ,że w nocy lodow nie podają !!!
Byłam tak zła a maż kochany chcial mnie zabrać gdzies indziej ale już mi się odechciało
A w nocy może z powodu ilości wrażeń, może zmęczenie - miałam pierwszy raz skurcze..dwa ..jeden za drugim.
Odczucia - trwające kilkadziesiąt sekund a intensywność bólu jak przy okresie ale razy 5 ale do przeżycia tyle ,że aż się obudziłam...
nie wiem jak Wy ale ja już bym chciała urodzić ,że spotkać się z dzieckiem to jedno ale może będę jedyną wyrodną mama na forum ale mam dość już kopania w brzuchu, mam dość podnoszenia się z łóżka jak wieloryb, mam dość opuchniętych nóg które wyglądają jak parówki.
no to tyle narzekania od rana bo popijam herbatke i jem 3bita od męża
Byłam tak zła a maż kochany chcial mnie zabrać gdzies indziej ale już mi się odechciało
A w nocy może z powodu ilości wrażeń, może zmęczenie - miałam pierwszy raz skurcze..dwa ..jeden za drugim.
Odczucia - trwające kilkadziesiąt sekund a intensywność bólu jak przy okresie ale razy 5 ale do przeżycia tyle ,że aż się obudziłam...
nie wiem jak Wy ale ja już bym chciała urodzić ,że spotkać się z dzieckiem to jedno ale może będę jedyną wyrodną mama na forum ale mam dość już kopania w brzuchu, mam dość podnoszenia się z łóżka jak wieloryb, mam dość opuchniętych nóg które wyglądają jak parówki.
no to tyle narzekania od rana bo popijam herbatke i jem 3bita od męża
koriander
hehe Aero pod koniec ciazy to juz chyba wszystkie bysmy chcialy miec dziecko po drugiej stronie :-) Jeszcze kilka tygodni i bedziemy wspominac dobre czasy kiedy w domu bylo cichutko i mozna bylo poelzec na kanapie :-)
Dziewczyny czy wam tez sie zgaga pogorszyla? Ja od 3 dni mam wieczorami takie jazdy, ze az czekam az mi uszami kwas sie wyleje Zaczelam lykac Rennie ale pomaga tylko na chwile
Dziewczyny czy wam tez sie zgaga pogorszyla? Ja od 3 dni mam wieczorami takie jazdy, ze az czekam az mi uszami kwas sie wyleje Zaczelam lykac Rennie ale pomaga tylko na chwile
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziewczyny wspolczuje dolegliwosci,ja nadal tylko nieraz mam mdlosci i to tyle.Nie wspominam o napinaniu brzucha czy pieczeniu blizny po cc bo to norma Coraz cizej jest wstawac,buty wiazac to juz niezle wyzwanie jak nie ma schodow w poblizu a wizyty w toalecie to zasluga Raphaela ...
Podziel się: