reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

edytka- czekam na kwiecień;-)
A tak na serio to do zeszłej środy w ogóle nie brałam pod uwagę wcześniejszego porodu, ktg nic nie wykazuje pomimo twardnień, szyjka dłuuuuuuga na maksa i mega twarda, brzuch mam bardzo wysoko podobno. Ale po tych lekkich bólach ostatnio dzisiaj dzień pakowania i szykowania torby aj słer:tak:

reklama
a mi ostatnio dokuczają.... stopy! Ciągle mi w nie gorąco!!! Chodzę bez skarpet i omijam dywany żeby chodzić po gołych płytkach i panelach. Masakra jakaś.
Któraś tez tak ma? I moze wie dlaczego tak się dzieje. A jakoś nie zauwayżłam żeby mi puchły

g_agnes ja mam to samo ze stopami...ciągle mi gorąco w nie...w domu chodzę w takich pluszowych japonkach a najchętniej na boso...

Dziś w nocy poczułam ewidentnie jak Mała zamontowała się w główką na samiusieńkim dole. Uciska mnie dziś nią przez cały dzień, powodując niesamowity ból. Czuję Ją dosłownie 2-3 cm powyżej :p:p no wiecie czego :p:p więc jest naprawdę już chyba zamontowana w kanał rodny...do tego rozpycha się nogami przy żebrach, więc mam dziś niezłe atrakcje...

FUCK FUCK FUCK!!!!!
Z każdym dniem coraz więcej rozstępów na brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wytrzymam tego psychicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny masakra!
Od wczoraj mam jakąś wysypkę na brzuchu :-(malutkie czerwone krosteczki, strasznie swędzące, od pępka w górę i tylko na brzuszku.
Swędzi jak diabli, ciężko się powstrzymać od drapania :baffled: Co robić? Smarować to czymś? Oliwką? Słyszałam, że wapno można pić. Chyba czeka mnie wizyta u dermatologa... Szlag :no:

reklama
Ewela, mi wyszla wysypka na dloniach w 7 miesiacu, lekarka kazala mi pic wapn (calcium) 3 razy dziennie. Zapewniala, ze nie szkodzi dziecku. Rzeczywiscie po 2 dniach zeszlo mi wszystko i do tej pory mam spokoj. Powodzenia i cierpliwosci.

Do góry