reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

Ja odkąd pamiętam czuje kopniaki w szyjkę macicy... teraz czasami jeszcze puknie mnie w prawe żebro. Ale i tak częściej ruchy czuje w dole brzucha. Taki typ :)

reklama
ja swojego tez czuję bardzo nisko, nawet lekarz stwierdził że bardzo nisko jest główka ale wszystko ok, a ruchy takie w okolicy żeber czuję niezwykle rzadko, gdzie przy matim to była norma, teraz kopniaczki czuję w okolicy pępka na ogół lub troszkę powyżej a główke bardzo nisko

ntmkw ja też tak jak dziewczyny czuję Małą w pachwinach...no i jak się oprze główką o szyjkę to mnie ostro bombarduję także to normalne...

lene Ty już naprawdę za długo chodzisz w tej ciąży:-D:-D:-D

upssss:-):-D:szok:, to już wiem, skąd ta waga małego , hahaha :)))... tak na marginesie, to nie wiem, jak Wy ale ja ostatnio zakręcona jak Mariolka jestem:sorry:... i jakieś tresy mnie łapią przed finiszem....

lene ja mam dokładnie to samo...nie dość, że chodzę z głowa w chmurach i potrzebuję duuuuużo więcej czasu na wszystko, to jeszcze jakaś chandra mnie dopada..

kivinko ja też tak miałam tylko że prawa strona była "pusta"; no i na usg się okazało że mała leży głową dół a nóżki ma po lewej str i leży tak wygięta wypychając mi lewą str brzucha :-)
ostatnio też czuję nisko ruchy, czasem tak jakby mi mała grzebała rączką w szyjce; strasznie to dziwne uczucie i średnio przyjemne....

Kivinko-mam podobnie, mlody zdecydowanie woli prawa strone brzucha, ostatnio moj maz sie smial jak patrzyl na brzuch bo mialam tak znieksztalcony, nastepnym razem trzasne fotke. wypina kuperek po prawej stronie pod zebrami i macha nozkami na wszystkie strony ale wyglada tak jakby cale dziecko siedzialo pod watroba a lewa strona taki flaczek :-D

reklama
Do góry