reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
ostatnio zauważyłam że jak dłużej siedze z założoną noga na noge to później boli mnie krocze;( miała tak któraś?
Wczoraj w szkole rodzenia zajęcia trwały 2 h i ja tak zmieniałam tylko te nogi to później ledwo do domu zaszłam:(

Dziewczyny co można zastosować na bolący kręgosłup?? tzn. w krzyżu mnie boli. Zasiedziałam się po turecku :szok: przed kompem i teraz boli!!!!! Ojojoj :-(

Dzięki kasia. No właśnie leże już od 2godz. i ciągle stękam :-( Mąż poszedł na nocną zmianę więc mnie nie pomasuje Buuuuu.... Zaraz chyba pójdę spać to przynajmniej nie będę się martwić

ewela polecam ciepla kapiel, a pozniej lezonko z podusia pod krzyzem z nozkami w gorze i wygodnie oparta glowa :)

u mnie - SZCZYPIORKOHOLIZM :zawstydzona/y:

Dziewczyny!

Jak ktoś mi kiedyś powie, że ciąża to nie choroba i cudowny stan to przyrzekam, że zamorduję;-) Znowu nie śpię, te pobudki codziennie około 4 mnie wykańczają. Jestem zombi. Do tego mam od wczoraj takie wzdęcie, że myślałam,że pęknę. Do tego zgaga i ciągle mi się odbija...Oczywiście z cyca też mi już leci...jessssssssuuuuuuuu gdyby był już 9 miesiąc to bym się nie obraziła...

reklama
Pauletta
ja też nie mogę się doczekać choć marca.... brzuch od wczoraj znowu atakuje i mam serdecznie dość, ciąża to jednak nie najpiękniejszy stan:/

Do góry