reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
reniuszek
ja nie miałam i na razie nie mam problemu z włosami, w poprzedniej ciąży praktycznie nic włosy nie wychodziły ale za to po ciąży to nadrobiłam, myślę ze teraz moze być podobnie
kiki
ja też się tego boje i krępuję, przy pierwszym porodzie skończyło się cesarką a teraz to sama nie wiem co bym wolała, boję się porodu i tyle, bardziej niz w pierwszej ciąży, bo nie wiedziałam co mnie czeka, a teraz wiem jak wygląda i boli początek porodu i aż nie chcę myśleć co jeste dalej ale jakoś to będzie;)damy radę;)

reniuszek mi w poprzednich ciążach włosy nie wypadały a teraz to normalnie jakaś masakra! nawet moja fryzjerka zauważyła że strasznie mi ich ubyło....kliki twój partner może być przy porodzie a jeśli się krępujesz samym parciem to na też czas on może wyjść a jak dzidzia będzie już na świecie to znów do was wróci :tak:

No ja się właśnie tak zastanawiam nad tym żeby mój mąż był tylko na początku, a jak się już ta ostatnia faza zacznie, to żeby sobie poszedł :) bo myślę, że by nie dał rady:rofl2:

dziewczyny, moze ktoras z was sie zna na kosmetyce, nie wiecie czy mozna korzystac ze spa? tzn. chodzi mi konkretnie o bloto, dostalam w prezencie do domowego uzycia i strasznie to fajne ale nie wiem czy to moge stosowac. Tak na logike wydaje sie ze czemu nie ale moze ktos kto sie na tym zna bedzie wiedzial dokladniej?

Ja w 2 miesiącu pofarbowałam włosy, w salonie pacjentką była kobietka w 7 miesiącu i ciąży i całe farbowała.. Jeszcze chociaż raz bym chciała iść też ale nie wiem... Tak naprawdę nie ma badań które potwierdzają negatywny wpływ na maleństwo.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też jest masakra z wypadaniem włosów :crazy: Tak bym chciała coś z nimi zrobić,ale chyba tak jak Paulusia dam im odpocząć i jeszcze trochę wytrzymam

Do góry