reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

Vilmaq niby jak jak jest 37,5 to moze o tym świadczyć . Ja panikuję i szukam na siłę znaków ze jednak jest wszystko dobrze. Muszę sie uspokoić bo jeszcze wy będziecie panikować a tego nie chce.

reklama
Vilmaq niby jak jak jest 37,5 to moze o tym świadczyć . Ja panikuję i szukam na siłę znaków ze jednak jest wszystko dobrze. Muszę sie uspokoić bo jeszcze wy będziecie panikować a tego nie chce.
Kochanie przestań tak panikować.Taka temperatura jeszcze nic nie znaczy jeśli coś będzie się działo temp wzrośnie znacznie wyżej.Taką temp. jak masz teraz to nawet przy przeziębieniu bardzo się pod uwagę nie bierze.Więc spokojnie.

Vilmaq daj spokój to ze komuś sie to przytrafiło nie znaczy ze Tobie też. Jeśli Ty nie będziesz miała wiary w swoje maleństwo to kto je będzie miał. Ktoś bardzo mądry mi wczoraj napisał "co powiesz swojemu maleństwu , ze mamusia w Ciebie nie wierzyła" . Nawet ja teraz mam nadzieję ze to jest wielka pomyłka. A Ty sie nie zadręczaj bo nie masz do tego podstaw. Masz sie cieszyć ciążą i dbać o maleństwo nie robiac mu zmartwień !!!

Vilmaq daj spokój to ze komuś sie to przytrafiło nie znaczy ze Tobie też. Jeśli Ty nie będziesz miała wiary w swoje maleństwo to kto je będzie miał. Ktoś bardzo mądry mi wczoraj napisał "co powiesz swojemu maleństwu , ze mamusia w Ciebie nie wierzyła" . Nawet ja teraz mam nadzieję ze to jest wielka pomyłka. A Ty sie nie zadręczaj bo nie masz do tego podstaw. Masz sie cieszyć ciążą i dbać o maleństwo nie robiac mu zmartwień !!!
piękne jest to co napisałaś, oczywiście że w nie wierze!

Na ciązowe dolegliwości ze wzdęciami polecam espumisan.Jest bezpieczny w ciąży bo nie wchłania się i nie szkodzi dziecku a na pewno pomoże.Ja wypróbowałam.

Własnie zastanawiał sie nad espumisanem, ale na szczescie mi juz te wzdecia prawie przeszły... ;-) Przynajmniej gazyyy :|

reklama
Do góry