reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
Właśnie tego się obawiam ze jak mi brzuch wyskoczy to się zdziwię haha

Podobno w drugiej ciąży brzuszek szybciej widać u mnie to się ewidentnie nie sprawdza.
Pamiętam ze z igorem większy miałam na tym etapie.

Ale troszkę wam zazdroszczę tych większych brzuszków bo ja się swojego doczekać nie mogę:)

Ty nie możesz się doczekać a ja ledwo dopinam się w kurtkę, jak siedzę przy stole to robi mi się krecha pod piersiami i muszę się co chwilę prostować:) a dziś rano znów czułam maluszka:D fikał sobie pewnie;d

U mnie też brzuchol coraz większy a co do ruchów to od kilku dni dupa, mały protestuje.

Wiecie jak będziemy narzekać w maju na te wielkie domki :D

Smile ty chudzino...

Ja mam brzuch taki jak poprzednim razem w 6 miesiącu przynajmniej. Ciążę widać z kilometra. W ciągu ostatnich dwóch tyg dosłownie wywaliło mi go:/

reklama
Do góry