T
reklama
LANA
Fanka BB :)
A biuścik taki większy został wam po ciąży ? :-)
Mój też zmalał do 75A-MASAKRA!!!!! teraz znowu urosły i mogłyby takie zostać strach pomyśleć co będzie jak przestanę karmićchyba operacja plastyczna
taycia-śliczny brzusio -już widać,że ktoś wynajął w Twoim brzuszku M1
Ostatnia edycja:
Tonya
Zadowolona z życia :)
Taycia piękny brzuszek i ciąży się już nie wyprzesz :-)
T
taycia
Gość
Mal-gosiu - zdjęcie robione było wieczorkiem :-) bo wtedy lepiej widać a gdzie twój??? :-)
edyta.editt
Fanka BB :)
tycia śliczny brzusio-super!Cudnie,że się pochwaliłaś.
Petunia
Zaangażowana w BB
Witam Was wszystkie :-)
Po kilku tygodniach odważyłam się w końcu tu u Was napisać. Śledzę w miarę możliwości wszystkie wątki sierpniówek, ale przyznam, że jesteście takie aktywne, że nie nadążam ogarnąć wszystkiego ;-)
Ale Wasze śliczne ciążowe brzuszki śledzę bardzo uważnie, bo bardzo jestem ciekawa jak innym wakacyjnym mamą rosną:-)
Jestem dzisiaj w 14tygodniu i 3 dniu dniu ciąży i pozwolę sobie, że też "ujawnie" mój brzuszek, w którym na 70%(jak powiedział lekarz) zamieszkuje dziewuszka :-)
Po kilku tygodniach odważyłam się w końcu tu u Was napisać. Śledzę w miarę możliwości wszystkie wątki sierpniówek, ale przyznam, że jesteście takie aktywne, że nie nadążam ogarnąć wszystkiego ;-)
Ale Wasze śliczne ciążowe brzuszki śledzę bardzo uważnie, bo bardzo jestem ciekawa jak innym wakacyjnym mamą rosną:-)
Jestem dzisiaj w 14tygodniu i 3 dniu dniu ciąży i pozwolę sobie, że też "ujawnie" mój brzuszek, w którym na 70%(jak powiedział lekarz) zamieszkuje dziewuszka :-)
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
Petunia Witam kolejna brzuchatke i gratuluje fasolinki ;-)
Sliczny brzuszek..zreszta wszystkie brzuszki piekne i kazda z nas jest napewno ze swojego dumna :-)
Moj brzucholek tez gdzies tam wczesniej byl wstawiony,nastepne zdjecie wkleimy po naszym upragnionym USG czyli za jakis tydzien.
P.S. Mamuski tutaj faktycznie sa MEGA aktywne i sama dlugo je obserwowalam zanim cos tu wyklepalam.
Sliczny brzuszek..zreszta wszystkie brzuszki piekne i kazda z nas jest napewno ze swojego dumna :-)
Moj brzucholek tez gdzies tam wczesniej byl wstawiony,nastepne zdjecie wkleimy po naszym upragnionym USG czyli za jakis tydzien.
P.S. Mamuski tutaj faktycznie sa MEGA aktywne i sama dlugo je obserwowalam zanim cos tu wyklepalam.
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Petunia piękny brzuszek, też należysz do tych szczuplutkich którym piłeczka większa pewnie wyskoczy w 6 miesiącu dopiero. Witaj u nas i zapraszamy na inne fora!
Nadzieja czekamy na Twój :-)
Nadzieja czekamy na Twój :-)
Podziel się: