reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
to i ja sie chyba moge juz pochwalic brzusiem bo chyba zaczynamy rosnąc :)
12tc :)
celulit oczywiscie schowany eehehe
2exmqmv.jpg

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa jak i przyjęcie:-)

Mam do Was pytanko: przed ciążą ważyłam ok 54-55 kg przy wzroście 174cm. 21 stycznia u mojego ginekologa ważyłam już prawie 59kg- byłam w szoku że tak szybko przybrałam na wadzę(tym bardziej, że nie było tego po mnie widać), więc sprawdziłam w domu i faktycznie ważyłam 59kg. Dziś po grubo ponad 2tygodniach ważę tyle samo. Czy sądzicie, że to normalne, że moja waga stanęła w miejscu, bo powiem szczerze, że troszkę się niepokoje... :-(

Petunia mi jakos 2 tygodnie temu wskoczylo 2,3 kg i narazie stoi w miejscu,nic nie schodzi i nic nie wzrasta..ale wydaje mi sie,ze raczej wszystko jest ok :-) i moze lada dzien cos sie ruszy ..

Marzenixx superasny brzucholek..i taki okraglutki juz jak na 12 tc.;-) chociaz moj podobny, a cellulitem sie nie przejmujemy:rofl2:

Marzenixx mam podobny :-) tylko że u mnie zaczął się właśnie 15 tydzień i trochę się niepokoję że tak powoli rośnie. Właściwie wcale nie zauważam żeby się powiększał... Na wadze wskazówka nic nie drgnęła a nawet jest mniej niż zanim zaszłam w ciążę. Czy ktoś też tak ma? Moja mama mówi że u niej ciążę było widać dopiero w 6 miesiącu, może u mnie będzie podobnie. Bo narazie nikt nie widzi mojego brzuszka.

Załączniki

• f2w33e3k08f2nw5d.png
    f2w33e3k08f2nw5d.png
    6,2 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
GABICZEK nie przejmj się ja jestem w 22 tyg i dopiero teraz brzuszek mi wyskoczył a i tak się wszyscy śmieją że mam urojoną:-D...przytyłam 2,5 kg kg ale lekarz mi powiedział że dziecko jest bardzo duże więc spoko...przynajmniej itensywniej odczuwam ruchy:-D

IMAG0120.jpg

GABICZEK a to jest twoja pierwsza ciąża????? bo moja druga więc ci powiem że szybciej odczuwałąm ruchy o miesiąc

reklama
Do góry