reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Blackberry- to dobrze. Przynajmniej nie powinnaś mieć problemów z karmieniem.
Ja mam małe piersi. Urosły mi jedynie troszeczke jak narazie... zaczyna sie powoli martwić ze bede miala problemy z laktacją.

reklama
Coś ty Anna, rozmiar nie ma tu najmniejszego znaczenia. Ja raczej mam sportowy biuscik,no teraz urósł,ale to nie ma znaczenia,po karmieniu znowu wroci do swoich mini rozmiarów;-). Ale słowo,że rozmiar nie ma wpływu na produkcje mleczka. Mleczko produkujesz w głowie,nie w piersiach. Właśnie czasem jak za duze są to dziecko moze miec problem z uchwyceniem,ale to tez na początku,potem wszystko sie do siebie dopasowuje,ty do dziecka,diecko do ciebie:). Spokooojnie.
No co innego jak są wklęsłe brodawki,to ponoc z tym troche wiecej roboty,ale tez sie da! trzeba tylko chcieć:)

Blackberry- to dobrze. Przynajmniej nie powinnaś mieć problemów z karmieniem.
Ja mam małe piersi. Urosły mi jedynie troszeczke jak narazie... zaczyna sie powoli martwić ze bede miala problemy z laktacją.
anna2101-tak jaknapisała natt wielkość biustu nie ma nic do rzeczy,znam to z autopsi:-) 12 lat temu przed zajściem w ciąże z Wiką miałam biuścik 75B po porodzie 75C-D tak mi urosłyod pokarmu I MIAŁAM TYLE MLECZKA ,ŻE MOGŁAM WYKARMIĆ CAŁY ODDZIAŁ NOWORODKÓW :-)

A biuścik taki większy został wam po ciąży ? :-)
Niestety mi zmalał jeszcze
ranting.gif

Ale z tego co wiem, to większość biustów po karmieniu wraca do starych rozmiarów...a szkoda...mój mąż byłby bardzo zadowolony jakby to trwało i trwało ;-)

Tonya mój K mówi, że woli małe biusty, ale w sumie co ma mówić jak mam wklęsłe AA :-(

reklama
Oli mój to zawsze mówił, ze mam idealny biust (przed ciążą miseczka C, więc mały nie jest), ale teraz jak mam D to wpada w taki zachwyt, ze dopiero się wydało, że kocha większe ;)

Maggie rozbawił mnie ten Twój facet :)

Do góry