reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Gabiczek-ja w pierwszej ciąży z moja Wiką to do 3 mieś. to schudłam dopiero póżniej troszkę przytyłam w sumie 10 kilo a brzuszek miałam taki mały ,że jak przyjechałam na porodówkę to położna sie mnie pyta o co chodzi? a ja ,że wody mi odeszły i rodze a ona a w którym ty jesteś miesiącu? i patrzy na brzuch a ja ,że w 9:-D.Teraz jestem w 15 tyg i 4 dniu i przytyłam 1 kilo a drugi tearz przez tydzień:szok:,ale dalej jestem chudzina,tyle ,że brzuszek spory większy niż w 1 ciąży,ale nic się nie martw każda ciąża jest inna.Brzuszek jeszcze ci wyskoczy.

reklama
pierwsza :tak: dobrze że mam zdjęcie usg bo sama nie mogę uwierzyć że ktoś tam siedzi w tym brzuchu

.
f2w33e3k08f2nw5d.png

Ostatnia edycja:
malinowa_ dziękuje, trochę mnie uspokoiłaś. To moja pierwsza ciąża i ciągle się wszystkim przejmuje czy wszystko jest dobrze.
Ale jak teraz czytam, to widzę, że nie tylko ja nie mogę się doczekać brzuszka i pierwszych ruchów- chodź muszę przyznać, że czasami wydaje mi się, że coś czuje, ale to na pewno nie dzidzia tylko moje pragnienie, żeby w końcu ją poczuć ;-)
I też się zastanawiam, gdzie ta moja kruszyna się mieści bo brzucha można powiedzieć w ogóle nie widać, chodź ja widzę, że troszkę się zaokrąglił, tylko nikt poza mną tego nie dostrzega ;-)
Ale nie przejmujmy się dziewczyny, ten stan nie będzie trwał w nieskończoność i prędzej czy później będziemy je dumnie prezentować :-)

Petunia moja tez pierwsza poza tym jestem dosc mloda przyszla mama i tez wieloma rzeczami sie przejmuje,czesto mi sie wydaje,ze moze cos jest nie tak..ale z naszymi brzuszkami napewno jak najbardziej wszystko jest wporzadku:-)

z kruszynkami tym bardziej..i tak jak napisalas napewno niedlugo bedziemy tu prezentowaly juz swoje pieknie okraglutkie brzucholki:-p

P1030765 (2).jpg ja nie mam problemu ze nie widac :) wygladam jak w 6 mesiacu i strach sie bac co bedze dalej. Nie ubranego nie pokaze bo popękany jest od poprzedniej ciazy.

malinowa_ nie wiem ile masz wiosen ;-), ale sądzę, że też zaliczam się miana przyszłej młodej mamy- w tym roku skończę 22lata. Cieszę się, że w końcu do Was się przyłączyłam, na pewno będzie mi raźniej :-)

EwaK i edyta.editt bardzo ładnie prezentują się Wam brzuszki :-)

Petunia no mi w tym roku 20 wiosna leci :-) ale sadze,ze spokojnie zaliczasz sie do grona tyh mlodziutkich przyszlych mam;-) napewno bedzie razniej i zawsze mozna sie poradzic tych bardziej doswiadczonych mamusiek ..

reklama
Do góry