reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
kinga madziaka piekne brzuszki:tak::tak:

Ja sie mierzylam i wazylam wczoraj rano, 63 kilo, czyli 15 do przodu i 108 cm w pasie:szok::szok::szok:

Ziewaczka dobry pomysl z tym watkiem :) ja co prawda nie chce juz wrocic do 48 kilo bo troszke za chuda bylam, ale troszke i tak trzeba bedzie zrzucic :)

kinga i madziaka śliczne macie brzuszki :-) reniuszku i kivinko mi też został wiszący flaczek :-D chociaż córka pytała czy aby na pewno nie mam tam jakiegoś dzidziusia :szok::-D:rofl2: a waga dziś rano to -10 kg :rofl2: a więc ważę "zaledwie" 73 :-D

Flaczki się wchłaniają ;-)bardziej lub mniej , ale zawsze. Pamiętam jak dzień po porodzie wyłam po tym jak zobaczyłam , ze mój brzuch jest jak w 6 mscu. Potem było tylko lepiej:tak:

zeberka gratki -10 kilo!!!! WOW!!!
emilia s ile masz wzrostu? ja bym chciala wrocic wlasnie do 48, wtedy jestem wystarczajaco chuda:D mam 16+ czyli 64, no to na jednym wozku jedziemy jesli chodzi o wage, damy rade:D jesli bedzie jak u zeberki to luxusik:tak:

Ziewaczka ja mam 163, czyli nie za wysoka:)))) a Ty?? Idealna waga to 50, 51 kilo. Tak jak Ty wierze, ze damy rade i bedziemy sexy mamuski :tak::tak:

Emilia S ja jeszcze mniej bo 159, to najlepiej wygladam przy wadze 48. No to mimo tylu samych kilogramow (dobijesz w moim tc do 64 na bank jeszcze, ponoc do konca 38 sie tyje) to Ty szczuplejsza jestes okropnico:p

W ogole nie lubie Was szczuplaki chuderlaki jedne noooo!!!:-D:-D:-D

a ja się pochwalę że na plusie od ostatniej wizytki tylko 0,5 kg:) i Gin ewidentnie powiedział, że już raczej mi się waga zatrzymała...no i że jak tak dalej pójdzie to zrzucę większość na porodówce...hehe jeszcze dojdzie do tego, że waga startowa mi się zmniejszy...no tego to się nie spodziewałam...no ale zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości...

reklama
P1000211.jpg

Oto mój brzucho w swetrze w paski był 36 tydzień (chyba), a w teraz 39, także jak widać niewiele się zmieniło. Powiedziałabym nawet e zamiast opadać to się uniósł :confused2:. Jedyna różnica jaką zauważam to to że nie jest już taki okrągły, tylko "kwadratowy". 12 kg na +, rozstępów brak, tylko udziska mi się trochę napchały, ale ogólnie nie narzekam.

Edit.
Właśnie zauważyłam że mam dokładnie ten sam stanik xD

Do góry