reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

brzuszek.jpga oto i my plus 9kg, 39tydzień:-)
mam nadzieje że jedno z ostanich zdjęć:-p

reklama
reniuszku -TY chudzinko!!! :-pU mnie to chyba 15kg tak szybko nie zleci...
kingaa - super brzusio, jak na 39 tydzień to taki zgrabny i nieduży ;-)
madziaka - ale ładny brzuszek, żadnego rozstępu ani żyłki (mimo tych 16..) zazdraszczam :-p

reklama
Piekne brzucholki macie dziewczyny:) Ja juz zaczynam intensywnie myslec o tym jak tu sie wylachonic do lata i nie wiem czy dam rade zrobic to w 2 miesiace ojoj! U mnie na plusie od poczatku ciazy 16, a w ogole w ciazy juz przytylam 20!!! Jak tak licze od najnizszej wagi 44 kilo w 4 miesiacu to rowno 20, czyli w pol roku 20 kilo, brzmi okropnie. Ale i tak uwazam ze to jest 16 bo licze od zajscia w ciaze. 44 kilo to bylo bardzo malo i bylo to spowodowane nadaktywnoscia guza, ja chudlam i dzidzia miala hipotrofie i mowilam sobie niech bedzie i 20 na plusie byle dziecko zaczelo wazyc chociaz ledwo w normie i sie udalo:D guz przestal dzialac a ja przytylam jak swinka i dzidzia ma normalna wage:D:D:D cos czuje ze na naszych kwietniowych maluszkach powstanie watek powrot do formy czy jakos tak nazwany:-D

Do góry