reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

brzuszek.jpga oto i my plus 9kg, 39tydzień:-)
mam nadzieje że jedno z ostanich zdjęć:-p

reklama
reniuszku -TY chudzinko!!! :-pU mnie to chyba 15kg tak szybko nie zleci...
kingaa - super brzusio, jak na 39 tydzień to taki zgrabny i nieduży ;-)
madziaka - ale ładny brzuszek, żadnego rozstępu ani żyłki (mimo tych 16..) zazdraszczam :-p

reklama
Piekne brzucholki macie dziewczyny:) Ja juz zaczynam intensywnie myslec o tym jak tu sie wylachonic do lata i nie wiem czy dam rade zrobic to w 2 miesiace ojoj! U mnie na plusie od poczatku ciazy 16, a w ogole w ciazy juz przytylam 20!!! Jak tak licze od najnizszej wagi 44 kilo w 4 miesiacu to rowno 20, czyli w pol roku 20 kilo, brzmi okropnie. Ale i tak uwazam ze to jest 16 bo licze od zajscia w ciaze. 44 kilo to bylo bardzo malo i bylo to spowodowane nadaktywnoscia guza, ja chudlam i dzidzia miala hipotrofie i mowilam sobie niech bedzie i 20 na plusie byle dziecko zaczelo wazyc chociaz ledwo w normie i sie udalo:D guz przestal dzialac a ja przytylam jak swinka i dzidzia ma normalna wage:D:D:D cos czuje ze na naszych kwietniowych maluszkach powstanie watek powrot do formy czy jakos tak nazwany:-D

Do góry