reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
kinga madziaka piekne brzuszki:tak::tak:

Ja sie mierzylam i wazylam wczoraj rano, 63 kilo, czyli 15 do przodu i 108 cm w pasie:szok::szok::szok:

Ziewaczka dobry pomysl z tym watkiem :) ja co prawda nie chce juz wrocic do 48 kilo bo troszke za chuda bylam, ale troszke i tak trzeba bedzie zrzucic :)

kinga i madziaka śliczne macie brzuszki :-) reniuszku i kivinko mi też został wiszący flaczek :-D chociaż córka pytała czy aby na pewno nie mam tam jakiegoś dzidziusia :szok::-D:rofl2: a waga dziś rano to -10 kg :rofl2: a więc ważę "zaledwie" 73 :-D

Flaczki się wchłaniają ;-)bardziej lub mniej , ale zawsze. Pamiętam jak dzień po porodzie wyłam po tym jak zobaczyłam , ze mój brzuch jest jak w 6 mscu. Potem było tylko lepiej:tak:

zeberka gratki -10 kilo!!!! WOW!!!
emilia s ile masz wzrostu? ja bym chciala wrocic wlasnie do 48, wtedy jestem wystarczajaco chuda:D mam 16+ czyli 64, no to na jednym wozku jedziemy jesli chodzi o wage, damy rade:D jesli bedzie jak u zeberki to luxusik:tak:

Ziewaczka ja mam 163, czyli nie za wysoka:)))) a Ty?? Idealna waga to 50, 51 kilo. Tak jak Ty wierze, ze damy rade i bedziemy sexy mamuski :tak::tak:

Emilia S ja jeszcze mniej bo 159, to najlepiej wygladam przy wadze 48. No to mimo tylu samych kilogramow (dobijesz w moim tc do 64 na bank jeszcze, ponoc do konca 38 sie tyje) to Ty szczuplejsza jestes okropnico:p

W ogole nie lubie Was szczuplaki chuderlaki jedne noooo!!!:-D:-D:-D

a ja się pochwalę że na plusie od ostatniej wizytki tylko 0,5 kg:) i Gin ewidentnie powiedział, że już raczej mi się waga zatrzymała...no i że jak tak dalej pójdzie to zrzucę większość na porodówce...hehe jeszcze dojdzie do tego, że waga startowa mi się zmniejszy...no tego to się nie spodziewałam...no ale zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości...

reklama
P1000211.jpg

Oto mój brzucho w swetrze w paski był 36 tydzień (chyba), a w teraz 39, także jak widać niewiele się zmieniło. Powiedziałabym nawet e zamiast opadać to się uniósł :confused2:. Jedyna różnica jaką zauważam to to że nie jest już taki okrągły, tylko "kwadratowy". 12 kg na +, rozstępów brak, tylko udziska mi się trochę napchały, ale ogólnie nie narzekam.

Edit.
Właśnie zauważyłam że mam dokładnie ten sam stanik xD

Do góry