reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

g_agnes Gerbera (nie Garniera) kupisz w aptece, kosztuje około 28,- Dwie moje koleżanki stosowały wyłącznie to przez całą ciążę i obydwie są bardzo zadowolone. Ja jak na razie też czuję, że skóra jest fajnie nawilżona, a jednocześnie napięta. Babydream w Rossmanie kosztuje około 10,-(ja używam oliwki) :) A szorstka rękawica to u mnie chleb powszedni, polecam!!! I powodzenia w walce!!! :)

http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15154 -link do gerbera

Ostatnia edycja:
reklama
madziaka:) dobrze że napisałaś bo bym szukała garniera, tak szybko przeczytałam:) jutro zaczynam niezłą walkę. ze słodyczami już zaczęłam i jak narazie wygrywam:)

Ja tez uzywam oliwki bambio na mokra skore wczesniej uzywalam J&J ale uczula mnie wiec zrezygnowalam i mam jeszcze krem na rozstepny z Palmersa ma fajna konsystencje i czuc ze skora super nawilzona po nim i taka elastyczna ale z powodu lenistwa nie uzywam go regularnie:sorry:

Ja czytałam że w ciąży specyfików ujedrniających sie własnie powinno unikac ze względu na to że skóra się bardzo rozciąga i nie powinno się jej dodatkowo "spinać" ale to tak tylko do przemyślenia, bo sama po prostu fanką smarowideł nie jestem ;-)

Julianna ma racje ie ma co swirowac mi pani doktor powiedziala ze porzadnie nawilzac i szczypac skore ewentualnie masaze rekawica podczas kapieli zeby ladnie krazenie pobudzic i to powino wystarczyc a te specyfiki sa przereklamowane im wiecej sie uzywa tym wiecej pozniej potrzeba zeby efekt sie utrzymal:eek:

wg kalkulatora mieszczę się w przedziałach, ale przeraziła mnie jedna rzecz - weszłam na link Izki a tam mój wzrost i waga już wpisane, wy też tak miałyście??? czy może ty Iza masz 170cm i ważyłaś 55 przed ciążą??? :szok:
używałam Mustelli do końca 3go mca i za każdym razem miałam ochotę napisać obraźliwego maila do producenta :-) już nawet nie chodzi o to, że beznadziejnie się wchłania, ale jego oszałamiający kwiatowy zapach za każdym razem przyprawiał mnie o mdłości i wymioty bleeee
teraz używam Galenica, ma mniej uciążliwy zapach i wchłania się bardzo szybko, smaruję się po prysznicu rano, potem wrzucam ciuchy i wychodzę do pracy, więc szybkie wchłanianie jest dla mnie ważne

reklama
Ja używam oliwke na rozstepy Eucerin i jest naprawde fajna:) Same naturalne składniki no i można ja uzywac rowniez dla niemowlaka. Jest lepsza od mustelli kosztuje 50 zł

Do góry