reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Kochane! A to mój najświeższy, brzuchol w całej okazałości :) We czwartek mój gin z rozbrajającym uśmiechem stwierdził: Nie wiem, czy pani zauważyła, ale brzuszek pani rośnie :))) Faktycznie, jak patrzę na poprzednie zdjęcie, to widać różnicę ;)

Photo on 2011-11-19 at 14.28 #4.jpg

reklama
piękny brzuszek:)
musze opowiedzieć mam moją weekendową historię. A więc cały czas bylam przekonana, że przytyłam maks 2,5 kg bo tak pokazywała mi waga w domu.. No i u teściowej w weekend okazało się, że przytyłam aż 7! Nic nie dało ważenie na drugi dzień rano :( tak to przytyłam 5kg w jeden dzień :D

agata madziaka chudzinki :) piękne macie brzuszki :) zazdroszczę wam bo ja tyję w każdym miejscu nie tylko w brzuchu :D a wam tylko takie słodziutkie piłeczki idą :) cudo!!!

reklama
Do góry