reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
agata super brzuszek!!!
Dziewczyny jak wy to robicie że tak mało tyjecie, ja już mam prawie 5 na plusie a jem praktycznie jak przed ciążą - na szczęście wszystko idzie w brzuszek i biust ale i tak to moim zdaniem jest trochę dużo:(

agata - super brzuszek:)
ja mam na razie na szczęście tylko +2 kg, więc oby tak dalej i może nie skończy się na 30 kg nadwagi;-)

Agata brzusio super!!!!!

Ja do tej pory +2,5 wiec nie najgorzej u mnie to zdecydowanie w cycki poszlo nosze teraz stanik z czasow mojej najwiekszej wagi czyli jakis 15 kg temu i juz mi z niego wypadaja jak tak dalej pojdzie to rozmiarowka sie skonczy:-D na razie jednak rzstepow brak wiec jeszcze nie swiruje;-)

reklama
Agata ale piłeczka!!! jakby miałam zaraz wyskoczyć !!;-)

Fantajowa musisz koniecznie wkleić swoje zdjęcie w pełnej okazałości!!!:tak:Mama trojaczków musi mieć śliczny brzuszek

Do góry