reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
Gochson, mama_mia - ale Wam ładnie idzie:) oby tak dalej dobrze szło;-)
ale to pocieszające, bo jak tak ładnie będę gubić, to może pozbędę się troszkę nadwagi sprzed ciąży, bo na razie ciążowych kg jest ok +10:-)

Mam nadzieję, że ostatni raz już wklejam jakieś zdjęcie z brzuszkiem... mam nadzieję, że kolejne będzie już np. z maluszkiem ;-):-D
Dziś rano (przepraszam za piżamkę, ale Ninka zasnęła w naszej sypialni i nie mam jak się ubrać :-D:zawstydzona/y:)
40 tydzień, 8kg na plusie (właśnie -jak coś to ja mogę "przejąć" od kogoś ze 3 kg no, może nawet 4kg ,ale żeby poród był już za mną, albo chociaż w tym tygodniu... wiem, że marudna już jestem :-p;-))

Bez tytułu.jpgBez tytułu1.jpg

agata piękny brzuszek!!! Jetsem pełna podziwu, że dwie ciąże udało Ci się uniknąć rozstępów i te kilogramy!! I brzuszek taki okrąglutki malutki;)

reklama
15kg na plusie... i w końcu czuję, że jestem w ciąży, która najzwyczajniej w świecie mi ciąży :) ale to już końcówka... i mam nadzieje że ostatnie zdjęcie z tej serii ;-)

fot_9.jpg

Do góry