reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

dziewczyny pietro nizej byl moj syn ! a ja nie moglam sie powstrzymac zeby co chwile do niego biegac - po schodach zaraz po porodzie ! do tego rygorystyczna dieta sucharkowo wodna w trosce o sklad mleczarni :) a brzucha ani razu nie posmarowalam od 4 miesiaca ciazy - nie chcialo mi sie.

reklama
reniuszek, ale jestes juz laska!!!
A ze mnie balonik - rosnacy balonik:

100_3150.jpg

Zdjęcie niezbyt ładne, ale pomimo ładowania baterii do aparatu, ten wyłączył się po 2 zdjeciach :/ Ale własnie sobie przypomniałam, ze zeby zgrac zdjecia z aparatu na komputer nie musze włączać aparatu tylko mam wejscie na karte :) I oto pierwsze zdjecie mojej bombelinki :) a na + az 17 kg :szok:

Ja niestety jeszcze brzucha całkowicie nie zgubiłam, ale w dniu porodu 81 kg, w dniu dzisiejszym 73,5, więc ubywa :) Dodam, że przed porodem było 59, więc jeszcze mam trochę do zrzucenia.

reklama
To mnie Gochson pocieszyłaś :) Ważę teraz 82kg i jak będzie mi ubywać po porodzie tak jak Tobie, to będę szczęśliwa :tak: Do lata na pewno wrócimy do formy sprzed ciąży :)

Do góry