reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
o, rzeczywiście dziewczyny, poród bliźniaczy sn, to nie lada wyczyn :) ale do zrobienia. tez nam mamy, które rodzily bliźniaki sn :) dacie radę :)

u mnie pół kg na plusie od początku ciąży, a brzuszek już wywaliło... :eek: i do tego biust tak urósł, że aż mi ciąży... chyba dziś się przerzucę na większy stanik... :cool:

u mnie 1,5 na +... ale ja wga ciężka , bo obecnie 73 kg przy 180 cm;-)
Afi ja też mam już taaakie piersi;-)taaakie , czyli pewnie rozmiar C , ale dla mnie to dużo... szkoda , ze pozniej znikną

To u mnie waga stoi w miejscu a nawet troche w dol, co mnie dziwi bo w sumie nie wymiotuje i jem normalnie jak zawsze...biust o rozmiar wiekszy, niby okey ale boje sie rozstepow.

To i ja coś napiszę. Waga wyjściowa 63,5. Obecnie 65,5 i pewnie to nie jest jej ostatnie słowo:sorry: Nie przejmuję się, bo w końcu ciąża to nie jest okres na odchudzanie. Po porodzie będzie trzeba się pilnować i tego co się zjada. W końcu pewnie większość z nas to weteranki odchudzania więc sobie poradzimy:-)
Brzunio zdecydowanie większy. Spodnie zaczynają być ciasne a jak się leży w łóżeczku nie ma wklęsło ale wypukło:-D:-D:-D
Kochane życzę Wam rosnących brzuszków i zdrowych dzieci. Reszta jest mniej istotna!!!

reklama
Do góry