reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

MamoOskarka, ile Ty przytyłaś w tej ciąży - 5 kg? Wyglądasz super!!!!! I przyznaję, sama nie zwróciłabym uwagi, ale dziewczyny pomogły - super pupa! :) Szczęściara z Ciebie :) Spokojnie możesz się dopisać do naszej listy "W ciąży, a laska" :)))

reklama
No to wszystko jasne! Ja przytyłam 14 i ważę 72 kg. Dobrze, że Bozia dała mi wzrost, bo pewnie zaczynałabym się już toczyć :)

mamaOskarka- ale "DZIUNIA" z Ciebie:D wow:szok: super figurka, az moge stwierdzic i sie przyznac bez bicia, ze zazdrosze!:p

Ja nie mam zdjec z brzuszkiem niestety, jakos ciezko mi sobie zrobic, ale po wczorajszej wizycie mam nie całe 13kg na plusie od poczatku ciazy, wiec mysle, ze nie jest tak zle...szczególnie ze dziecko duzo wazy jak na ten tydzien ciazy:)

No to teraz znowu my z Kami - tylko na mnie nie patrzcie bo bez makijażu jestem z rana i nie uczesana
:-p:-p
P1020952.jpgP1020954.jpg

reklama
Do góry