reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Ja startowałam od wagi 56kg wzrost 170 a teraz 64 czyli 8 kg na plusie 27 tydzień w pierwszej ciąży o tej poże przybrałam 6 kg a skończyłam na 13 kg więc teraz pewnie jakieś 15kg na plusie mnie czeka aby nie więcej bo 1,5 roku zrzucałam a czuje się już naprawdę cieżko

reklama
dziewczyny, nie zamartwiajcie się teraz wagą, wiadomo, że trzeba uważać, żeby nie przesadzić, ale naprawdę wszystko zrzucimy :tak:
przy maleństwach będzie tyle bieganiny i braku czasu na jedzenie, że raz dwa schudniemy jeszcze z nawiązką!
ważne, żeby maluchy były zdrowe, a my jeszcze 3 miesiące będziemy tylko tyły :-D

Dziewczyny Kota ma rację, nie ma co się dołować, tylko cieszyć. Każda z nas jest inną. Jedna dostaje samego brzuszka (jakby piłeczkę ktoś dokleił) a inna tyje cała. Ja Wam powiem, że mam 2 koleżanki jedna przytyła 10 kg w ciąży a ta druga 20 kg w ciąży. Poród mniej więcej w tym samym czasie. I moje drogie po 3 miesiącach obie są szczuplutkie. Wiec nie dołujmy się, po porodzie będziemy się motywować aby zrzucić kg.

Asko widać, że ciąża Ci służy:) wyglądasz po prostu uroczo.

Czarny kot śliczny brzusio :)

nescafe, ja przytyłam z synkiem 25:D i 4.5 mies. po porodzie było mniej od wagi wyjsciowej o jeszcze kg, fakt że musiałąm o to zawalczyć, rozsądne jedzenie dietka, ruch no i przy małym kupę roboty ale sie udało więc teraz też jestem pozytywnie nastawiona, le mimo wszystko wolałabym ruszac w dol z mniejszego pułapu;p juz teraz czasem mi ciaze tez ponad 7 kg na+:D.
Dzięki za komplementy dziewczyny:), hm... a ponoc dziewczynka odbiera urodę co;p, nie to żebym była jakaś piękność ale nei widze jakichś mega pogorszeń skóry, wręcza, mam lepszą, paznokcie piękne:) włosy wolniej się przetłuszczają.. wiem wiem witaminki ale co tam:).

Venus27- co to jest 10kg:-Dja mam na plusie juz +15:szok::-Dminelo mi przejmowanie waga ,jem teraz to na co mam ochote ,i ty tez tak zrób, ale z umiarem:-)pozniej jak bedziesz karmiła 3/4 rzeczy ze swojego dotychczasowego jadłospisu bedziesz musiala "wyrzucic" i oczywiscie duuuzo ruchu bedzie.
Asko- wygladasz rewelacyjnie,gdzie te twoje kg:dry::happy:

Witajcie!W końcu udało się zrobić fotki mojego kochanego brzucholka! zaczynałam z wagą 62 kg. teraz 72. czyli 10 kg do przodu... muszę zacząć się pilnować, ale to trudne jak cały czas chce mi się jeść:-D A oto mój brzusio i na ostatnim zdjęciu z moim ukochanym M. zdjęcia robione wczoraj, więc całkiem świerzutkie. buziaki
DSC_5894.jpgDSC_5916.jpgDSC_5932.jpg

reklama
Do góry