reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Mamcia, każda z nas ma inny brzuszek, taki urok ciąży, a mój Kubinek siedzi bardzo wysoko, na USG widac, że na dole mam miejsce, a on się wciska w żołądek.
jeśli Twój gin nie widzi nic niepokojącego to na bank z Twoim brzuszkiem wszystko dobrze, po prostu maluchowi tak wygodnie i nie ma rady :)

reklama
a ja 31 tc 6d w brzuchu na wysokości pępka 97 waga +10

Frezja śliczna piłeczka
Kota zgrabniutki masz ten brzusio
mamcia kota ma racje to zależy od anatomi ja też wysoko noszę dzidzie ale to również ma swoje słabe strony między innymi to że uciska mój żołądek i wątrobę co nie jest przyjemne więc nie masz się czym martwić

a to my w 28 tyg:) hihi moje rozstępy się nie nadają na goły brzuszek stąd przerobione foto;p;p;p
IMG_6171.jpg a to już teraz po kąpieli IMG_6163.JPG

Asko_ pomysł godny Andy'ego Warhola :) Wydrukuje to odbicia lustrzane (wiem, że to różne zdjęcia ale wyglądają symetrycznie) i wklej do albumu dzidziusia. Wygląda to bardzo fajnie w komplecie :) No i brzuszek fajny!

Sprowokowałyście i mnie do zmierzenia obwodu na wysokości pępka - 97 cm. Wg porannej wagi +9 kg

asko pomysłowo zrobione zdjęcia, a brzuszek super :-)

kota z przodu w ogóle nie widać że jesteś ciężaróweczką :-)

Ja mam w okolicach pępka jakoś koło 113 cm tam mi dzisiaj wyszło przy mierzeniu a na wadzę + 11 kg.

Aśko, dobry pomysł :) jeszcze masz pępek wklęsły, ja już nie.
Kota - ty to masz jednak figurkę :)
Czarny kocie - piękny brzuszek :) oj i faktycznie 2 miesiące... ależ to leci :)
A ja mam na wysokości pępka - uwaga - 102 cm :) i 10kg na plusie (o matko!!!) ale pocieszam się, że każdy mówi, że nie widać ;p bo mam brzuszek bardzo do przodu :)

reklama
Do góry