reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

27 tydzień:-)

DSCN4196.jpg

reklama
Proszę nie regulować odbiorników....hihihih,moje dziewczynki w swoim domku-28 tyd.24092011236.jpg24092011234.jpg
2701...ale śliczne zdjęcie,ja to nie mam takiego zmysłu i pomysłu na dobre zdjęcie.

ale wy laski jesteście ślicznie moja skóra jest na brzuchu już strasznie napięta ale mam nadzieje że da radę

też miałam napiętą bardzo skórę, ale pomogło namydlanie zwykłym płynem do kąpieli i zostawienie go na brzuszku tak przez pięć minut, a do tego kąpiele w duuuuużej ilości płynu nawilżającego, a raz w tygodniu peeling z takiej serii z krową :-D w słoiczku - bardzo wydajny i tłusty. Jak tak robię to skóra się zrobiła bardzo mięciutka i zero problemów z napięciem.

Płyn do kąpieli jakikolwiek byle nawilżający i żel do kąpieli to samo. Ja mam z avonu od teściowej i ładnie działa.

Wagowo mam 6kg do przodu, a brzuszek mam wrażenie, że jest gigantyczny, ale to pewnie moje wrażenie. Na wysokości pępka mam centymetry. Lekarz stwierdził, że mały ma rosnąć ile wlezie, bo i tak poród pewnie będzie wcześniej jak w grudniu :-(

Salsik! Rewelka! :) Nie wiem czemu, ale podobnie jak Kota liczyłam po cichu, że się kiedyś zdecydujesz i załączysz fotkę. No i jest :) Super :)

2701 ciekawe to Twoje zdjęcie :) W pierwszej chwili nie mogłam obczaić o co chodzi, czy kontrast odwrócony, czy co ;) Fajna brzuszkowa pamiątka :)

27012701- śliczne zdjęcie.. ;)
Salsik- super brzusio, bardzo kształtny i zgrabny jak na bliźniaczki :)
Malamrówka- a to dlaczego dzidzia ma przyjść na świat tak szybko?

reklama
Do góry