reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Właśnie się zmierzyłam w pasie i 94 cm...masakra jakaś:szok: no i niecałe jak się okazało 2kg na plusie bo na wadze u lekarza wyskoczyło 64,7 po dobrym śniadanku i z pełnym pęcherzem!a co to będzie później? i tak co niektórzy mi się pytaja czy zaraz rodze, a jak im odpowiadam,że w grudniu to zonk.

reklama
Mineralna fajne zdjęcie spojrzenie kotka super a brzuś śliczny.

asko oj tak brzuch już jest wielki a gdzie do końca jak ja już się zaczynam zataczać =/ Mój M mówi do mnie albo kuleczko albo moja Ty bambaryłko heh.

Żabcia piękny brzusio :tak: A jak plecki już ładnie "ciążowo" wygięte! :-) :tak:
Agunia1985 ja mierzyłam swój brzuszek wczoraj w obwodzie... 105cm... :zawstydzona/y:
Mineralnakocica futrzasty obserwator - coś świetnego! Ja też mam takiego urwisa w domku, co mi "poluje" na brzuch ;-)

Ostatnio mój G. się dorwał do aparatu i zaciągnął mnie jako modelkę do fotografii :sorry: Broniłam się, że nie chcę, że nie uczesana, że w dresie... To się kazał "rozebrać" i pofotografował brzusio :tak: Zdjęcia robione w 23 tygodniu i 3 dniu ciąży :laugh2:

DSC_7634.jpgDSC_7668.jpg

reklama
Do góry