reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Mła................... no ochlonęłam:D bo bym sypnęła czymś w style niecenzuralnym!!! zajefajne porównanie, super pamiątka, brzusio cudowny, widać że juz ci sie opuścił ale też spooooro podrósł od ost. fotki(choc ta najbardziej aktualna jest bardziej przyblizona i tez to ma wpływ) za spodenki oczywiście szacun, własnie odnośnie nich i Twojej wagi miały pasć brzyskie słówka;p;p

mła ja też zastanawiam się czy oby ty patrzysz na to samo co my.... taka dupa z ciebie a ciągle tylko że ty to ... taka ... owaka ... wstydziłabyś się pokazywać takie fotki :szok: wyglądasz suuupeerrr a spodenki :szok:pozostawie bez komentarza ja nie mam takich w które wbijam się od 20 tc. LASKA Z CIEBIE I TYLE:tak::tak::tak:

Mła!!!!! mega mega wygladasz:):)
oprocz brzuszka i narzuty no i ułozenia włsokow:p nic a nic sie nie zmienilas!
swietnie wygladasz,super pomysl:)

Ja piernicze Mła.... Niesamowita jesteś z tymi fotkami- to jest majstersztyk żeby zdjęcie tak samo wyglądało. Super wyglądasz- zazdroszczę ud i nóg , które zostały niezmienione bo ja w udach mam chyba z 6 kg więcej.

Macie takie piękne wielkie brzuchy a mój wydaje mi się taki mały :zawstydzona/y: Wczoraj jak byłam na IP to mój brzuch nie był wcale dużo większy niż babeczek w 30tc. Chciałabym też mieć taką piłę śliczną ogromną :-D Zaraz się trzeba będzie z brzuchem pożegnać a on nie urósł taki fajny...

Mła zapiąć się w takie spodenki szczyt marzeń u mnie od 30tc :) Wyglądasz super !!!
Ehh ciekawe kiedy te moje +20 zejdzie ze mnie :(

reklama
Ja i moj zdechly balon z dzis a w tle Zuzinek bo oczywiscie nie mogla poczekac pod schodami :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 115
Do góry