reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

JA Was moje drogie przebijam :) po dzisiejszej wizycie mam na plus 19kg, ale lekarz stwierdził, że w tym jest opuchlizna i ubrania, bo nie odlicza spisując wagę :)

reklama
No ja mam 10,5kg na plusie, więc chyba w normie. Ale i tak po ciąży będę musiała się zabrać za siebie. W pierwszej ciąży miałam kilogram więcej ale za to przed ciążą ważyłam mniej niż przed tą drugą. A chciałabym ważyć max55kg a jak się uda to 50kg, bo przy moim miniaturowym wzroście 150cm to by było super. A teraz mam 70:crazy:

ja 13 na plusie mam chyba tak jak w pierwszej ciąży od wagi 56 a mam 172 więc spoks ale chciałabym wrócić szybko do swojej wagi bo dobrze się w niej czułam pamiętam że najgorsze jest ostatnie 5 kg zrzucić

Asko - brzusio naprawde zgrabniutki:tak:
Violett- pileczka jak sie patrzy -super:-)
Izi85-jesli chodzi o włoski to jest blondzik ,tylko po baleyagu teraz powiedzialam ze bede robic włosy po calosci , mniej roboty i kasy:-)i z czasem bede mogla sama nakladac farbe-i włoski nie sa takie zniszczone jak po baleyagu:tak:jeszcze je troszke przyciemnie -na ciepły blond:tak:ogólnie jestem szatynka:-)

Dagne- eeeee kochana ja Cie juz doganiam:-D+17kg:cool2:ostatnio cos ta cukrzyca ciazowa nie pomaga mi schudnac:-Dale to juz koncówka i z młodym juz nic nie powinno sie dziac - wiadomo nie jem wszytkiego co popadnie ale grzesze czesciej niz wczesniej;-)dlatego waga tez rosnie:-)

Ostatnia edycja:
_MG_6605(2).JPGMój przeogromny brzuchol:szok:. Taki mały przedsmak zdjęć z ostatniej sesji, sama nie mogę się doczekać kiedy dostanę resztę fotek.

reklama
Do góry