reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Inka!!!!! Ty wiesz, że ja myślałam, że Twoje tatoo na zdjęciach studyjnych to photoshop?

ja myślałam, że był malowany specjalnie do sesji, ale przyznaję, że trzyma się idealnie.
sama mam 2 tatuaże, jeden na karku, drugi na tylnej stronie biodra i o niego się bałam, że mi go ewentualne rozstępy zniszczą, ale jest luz.

Inka wow! Brzuszek z takim tatuażem wygląda naprawdę pięknie i imponująco! Oby tylko nic się z nim (tzn z tatuażem, nie z brzuszkiem) nie stało po porodzie!

dziękuję dziewczyny, oj wy wiecie jak kobietę na duchu podnieść :-):-)
co do tattoo to jeszcze nie koniec bo w planach pociążowych jest dalsza część :tak: na szczęście póki co nim z nim złego się nie dzieje ale może to kwestia tego że naprawdę o niego dbałam, smarowanie regularnie 2x dziennie a teraz nawet do 5x!!

a ja się zgadzam z maxwell ŻE GRUDNIÓWKI 2011 SĄ NAJLEPSZE!!!!

reklama
Wiecie co, świetny byłby taki fotomontaż - połączone zdjęcia nas wszystkich z brzucholkami! Oczywiście zadanie jest zbyt trudne i pracochłonne, żeby ktokolwiek się go podejmował, ale taka fota najlepiej oddawałaby naszą grudniówkową zajeb...ość ;))))

Inka, ja też najpierw miałam jeden tatuaż (mniejszy niż Twój), a po jakimś czasie, rok temu, dorobiłam do niego drugą część. Nie wiem, czy akurat ten "pociągnę" dalej, ale ogólnie ta zabawa wciąga i chciałoby się jeszcze :)

Do góry