reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

ehh ale z was laski, tylko po was brzuszki widac, niezaleznie czy to 7+ czy też ponad 13+ normalnie cholerka czemu mi tak w dupę poszlo i biodra.... grrr za to brzuszek fakt faktem patrzac na wasze mam jednak duzo mniejszy, ale za to chyba ciut szerszy:) no ale ale... u mnie jeszcze ponad 7 tyg. wlasnei sobie tak pomyslalam ze wiekszosc juz bedzie wklejac fotki dzidzi... a ja dalej bede miala bebenek.. ehh

reklama
Wrzucam domek Adasia.. Na wadze plus 5 kg, w pasie 88 cm

Dla porównania:

29tydzień 35 tydzień

29t.jpg 35t.jpg

ojej ile nowych brzuszków:-D:-D:-D
wszystkie śliczne
izu brzusia ładniutki i rudy kolorek też:-D
asieńka dynia to napewno nie jest zgrabniusi
Mla no to fotka w 38 i możesz rodzić kolaż zrobiony:-Du ciebie te zdjęcia naprawdę najlepiej oddają zmiany brzuszek śliczny nieco niżej chyba:-)

Nastazja łoł normalnie 6 m-c ale ty masz fajnie napewno cię tak nie ciśnie brzuszek jak mnie moja piłka lekarska:wściekła/y:
Sergi brzuszek mało urósł ale rzeczywiście zmienił kształty obniżył się ładnie widać
sosnowiczanka brzuszek super i znów ciążówka w scenerii jesieni:-D

Hahaa, Kota ale mnie rozbawiłaś z tą miss grudniówek :-D Ale dziękuje kochana za komplement, trochę mnie podbudował, bo nie czuję się zbyt atrakcyjna.. :*

Gosiu, rzeczywiście narzekać na uciski nie mogę, ale jak Adaś wkłada nóżki pod żebra to nie mogę się ruszyć, a przyznam się, że mój mały łobuz uwielbia tak robić.

reklama
Do góry