reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

A to mój brzuszek w początku 36 tyg na wadzę +12 w brzuszkurówno 100 cm
_DSC1971.jpg_DSC1972.jpg

reklama
Asko - piękny,malutki , zgrabny brzusio:-)
Kota- oj faktycznie arbuzik piekny i pokazny:-D
Klariss- pieknie!!!Kacperek ma pokazne mieszkanko:-)
Gosia- laseczka z Ciebie , a brzusio wiiiidoczny :tak:

Maxwell -kochana nie przejmuj sie tymi KG u mnie 17kg do przodu,a dopiero 34t.c ,damy rade bedziemy zrzucac po ciazy narazie sie delektujmy pysznosciami:-Dpozniej bedziemy sie martwic

jak oglądam wasze brzuszki to od razu uśmiech się na twarzy pojawia, zerkam później na wasze suwaczki, żeby zobaczyć który to tydzień, na szybko wyliczam różnicę jaka jest między nami i od razu porównuję z moim brzuszkiem :zawstydzona/y::-D:tak:
każda z nas jest inna i każdy brzuszek inny i na swój sposób każdy piękny :-)
a i nie mogę się już doczekać aż powstanie nowy wątek- i tam będziemy pokazywać nasze maleństwa!!
ile mam, tyle różnych brzuszków i tyle różnych dzieciaczków :-):-D:tak:

klariss, racja, przepowiedziałaś, że mi pod koniec wyskoczy arbuzik :tak:
a widzę, że u Ciebie szukuje się kolejy duży chłopczyk, brzuszek masz śliczny i bardzo kształtny!

gosia, ale laseczka z Ciebie, ślicznie się prezentujesz z brzuszkiem.

inka, masz rację, ja też się nie mogę doczekać zdjęć naszych dzieciaczków :-)

Kota, Gosia, Klariss wy też macie śliczne brzusie... i zazdroszczę Wam że jesteście takie zgrabne mi wszystko idzie w biodra, pocieszam się myślą że skoro przy młodym potrafiłam pozbyć się ciążowych 24 kg w 4 miesiące i to z nawiązką.. to i teraz dam radę.. z mniejszą ilością kg:)
mamaOskarka.. no niestety z tymi rozstępami to tak pięknie już nie jest.. kilka lat temu ważyłam jeszcze więcej niż teraz w ciąży, zawsze byłam "przy sobie" a moja skor to zle znosiła więc rozstępy mam co więcej przy Kamilu nie widziałam żeby ich przybyły, natomiast teraz widzę że mam nieźle pociachany brzuch. Ale w sumie mam już je tyle lat że jakoś mi nie przeszkadzają a 2 częściowego stroju nie noszę więc luzik:)
salsik zaręczam że zdjęcie zrobione dzisiaj:) Wam idzie w przod brzucholek a mi na boki stąd złudzenie;p;p hehe :) nie mniej jednak z pewnością wygląda na co dzień na swój czas:) ciążowy
Maxwell ale u ciebie to juz z gorki więc pewnie na tych 20 sie skonczy a poza tym Martusia też już duża dziewczynka:)

Klariss, jaka dumna mama ze słodkim kacperkowym domkiem! :) Super! Zazdroszczę spowolnienia przyrostu wagi. U mnie jest raczej na odwrót ;)

Gosia, że też ja przegapiłam wcześniej to zdjęcie... Ale to chyba podpowiada mi intuicja, bo jak tak patrzę, to po prostu zazdroszczę! I urody brzuszka i urody w ogóle :)

Kota, u Ciebie w ogóle nie widać tych kilogramów! +6 to maks, ile bym Ci dała! Ślicznie :)

reklama
Do góry