reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Aha to w ten sposób :)) ja jak miałam usg w 32t5d to Gabi miała 2032g :)) ciekawe ile teraz ma :-)
we wtorek masz wizyte? ja też :-)

reklama
to idziemy rowniutenko:) moze urodzimy razem:) tak to wlasnie jest tutaj widzisz poza tym mierzeniem to ci jeszcze zmierza cisnienie posluchaja dooplerem serduszka zapytaja czy sie dobrze czujesz i sprawdza siuski i ot tyle tu badaja... dobrze ze wtedy jak krwawialam to w szpitalu mi ktg robili i krew i wszystkie badania , sprawdzali ilosc wod plodowych i przeplyw krwi w lozysku i cos tam jeszcze, bo tak to bym nawet nie wiedziala co to jest ktg itp :cool: oby tylko maly byl zdrowy to dla mnie najwazniejsze nie wazne jaki duzy bedzie zeby tylko byl zdrowy

No tak idziemy łeb w łeb :-D ja miałam wizyty co 3 tygodnie, ale wiadomo nie na każdej wizycie miałam usg.. na takich wizytach położna najpierw mnie ważyła, mierzyła ciśnienie, słuchaliśmy serduszka malutkiej, a potem wizyta u gina, badanie usg lub nie, badanie wewnętrzne, analiza badań. i w sumie tak wyglądały te wizyty ;-) Ja też uważam, że nie ważne ile będzie ważyła, najważniejsze żeby była zdrowa jak rybka :laugh2:
ale się tu rozpisałyśmy hehe
uciekam spać.
Dobrej nocy:-)

tutaj nie robia nawet badan wewnetrznych..nochyba ze cos sie dzieje tak jak przy moim krwawieniu to wtedy mialam pierwszy i oststni raz od kad jestem w ciazy... ale na szczescie czysciutko zeroinfekcji czy innego dziadostwa:) millo mi bylo, ja tez spadam papa

to i ja sie na szybko pokarze tuż przed spankiem
33+4.jpg

o papcia, widzę w koszuli z allegro :laugh2: mi na biuście się takie białe gatki robią :rofl2: ale nie pokażę :-p no i mały masz ten brzuszek, ale to jeszcze 8 miesiąc, nie?

Ja ją zaczełam nosić bo mi sie na cyckach rozchodziła i troszke wystawały :p więc stwierdziłam że spróbuje ja rozciągnąc a dzisiaj zamówiłam sobie zwykłe rozpinane no i ten 8miesiać to aż do środy!!! wkleiłabym golasa ale ten cellulit na girach i te rozstepy nie pozwalaja na upublicznienie gołego brzusia

Papciak ja nie wierzę w tą Twoją wagę sprzed ciąży i powiem Ci, że masz zgrabne nóżki i fajne kolanka (ja moich już niestety nie widzę przez obrzęki) i kolorek na pazurkach seksi :D

Malina haha to wrzuce wam na:ninja2:
a pazurki to już na jutrzejsza sesje która mi m obiecał będzie królował róz i fiolecik właśnie

reklama
Do góry