reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
to idziemy rowniutenko moze urodzimy razem tak to wlasnie jest tutaj widzisz poza tym mierzeniem to ci jeszcze zmierza cisnienie posluchaja dooplerem serduszka zapytaja czy sie dobrze czujesz i sprawdza siuski i ot tyle tu badaja... dobrze ze wtedy jak krwawialam to w szpitalu mi ktg robili i krew i wszystkie badania , sprawdzali ilosc wod plodowych i przeplyw krwi w lozysku i cos tam jeszcze, bo tak to bym nawet nie wiedziala co to jest ktg itp oby tylko maly byl zdrowy to dla mnie najwazniejsze nie wazne jaki duzy bedzie zeby tylko byl zdrowy
No tak idziemy łeb w łeb ja miałam wizyty co 3 tygodnie, ale wiadomo nie na każdej wizycie miałam usg.. na takich wizytach położna najpierw mnie ważyła, mierzyła ciśnienie, słuchaliśmy serduszka malutkiej, a potem wizyta u gina, badanie usg lub nie, badanie wewnętrzne, analiza badań. i w sumie tak wyglądały te wizyty ;-) Ja też uważam, że nie ważne ile będzie ważyła, najważniejsze żeby była zdrowa jak rybka
ale się tu rozpisałyśmy hehe
uciekam spać.
Dobrej nocy:-)
ale się tu rozpisałyśmy hehe
uciekam spać.
Dobrej nocy:-)
buziaczek1
Fanka BB :)
tutaj nie robia nawet badan wewnetrznych..nochyba ze cos sie dzieje tak jak przy moim krwawieniu to wtedy mialam pierwszy i oststni raz od kad jestem w ciazy... ale na szczescie czysciutko zeroinfekcji czy innego dziadostwa millo mi bylo, ja tez spadam papa
K
koncia
Gość
o papcia, widzę w koszuli z allegro mi na biuście się takie białe gatki robią ale nie pokażę no i mały masz ten brzuszek, ale to jeszcze 8 miesiąc, nie?
papcia
Mamunia Lenuśki
Ja ją zaczełam nosić bo mi sie na cyckach rozchodziła i troszke wystawały więc stwierdziłam że spróbuje ja rozciągnąc a dzisiaj zamówiłam sobie zwykłe rozpinane no i ten 8miesiać to aż do środy!!! wkleiłabym golasa ale ten cellulit na girach i te rozstepy nie pozwalaja na upublicznienie gołego brzusia
reklama