reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

oj to ja faktycznie trace rozum w ciazy nic juz nie pamietam nawet jak mi kolezanka swoje nazwisko powtarzala juz 3 razy to dalej nie pamietam...i na fb nie moge znalezc za chiny ludowe:zawstydzona/y::-) pol kil faktycznie mowilas ze schudlas... nie no nie wierze a ja mam 15 + ale ironia:szok:

reklama
Ja zaczynam od 57 kg:) Ciekawe jak to bedzie. Przy pierwszej ciazy zaczynalam od 51kg i przybralam 9kg. Dobrze gdyby teraz bylo podobnie:))

To ja wrzucam kilka fotek z domowej sesji :-) będzie pamiątka :-)
38 tydzień, 115cm (+28cm) w pasie, +17kg :szok::-D

17.jpg16.jpg9.jpg12.jpg21.jpg5.jpg14.jpg15.jpg23.jpg
pencil.png

Załączniki

• 13.jpg
    13.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
Witaj kiniorek :happy:
Brzuszek zaczyna opadać, więc może już niedługo doczekasz się maluszka :tak: dużo kilosków poszło jak widać w brzuszek i pewnie w biust, bo masz bardzo szczupłe nogi i ramiona.
I fajna tapeta :rofl2:
wredniak, przepiękne zdjęcia, jak ja żałuję, że sobie takie sesji nie strzeliłam! Piszesz,że domowa, kto cię tak pięknie obfocił? Nie mogę się napatrzeć, cudnie wyglądasz :tak:

koncia biust zawsze miałam duży, może o rozmiar mi urósł :) A co do brzuszka mam nisko. Jutro badania w szpitalu więc może się nieco wyjaśni kiedy będę rodzić ;p bo u mnie to troszkę pogmatwane ;p

kiniorek no no brzuszek okrągły i tak jak koncia pisze niziutko już, więc final zbliża się wielkimi krokami:-)
wredniak super sesja, pięknie wyglądasz, tylko podziwiać:tak:

reklama
ale macie fajne brzuszki:)
wredniak:) w tych cukierkach to nie wygladasz jak wredniak:) ladnie ci w ciazy widac ze mama jest zadowolona-sliczna galeria:)

Do góry