buziaczek1
Fanka BB :)
PINKA -:-)no ja zawsze chucherko bylam i nic oprocz zeber i stanika na B na mnie nie bylo na tej fotce z 17 tyg to nawet stanika juz nie chcialam ubierac bo mi sie nie oplacalo - tak schudlam... a powiem wam lepszy numer... ja ani razu nie wymiotowalam meczylam sie z mdlosciami od rana do wieczora czasami to do 2giej po poludniu nie moglam nawet glowa na lozku ruszyc bo mi bylo tak niedobrze... :-(a co jadlam?? jedna kanapke z maslem radek we mnie wmuszal ok 7 wieczorem...na sile!!... i tak od 6go tyg do ok 15-tego... i ani rusz z czyms innym... no zachcianki czasami ale tez w tym okresie to bardzo rzadko...
MALINKA ty taka chudzina bylas!!!!!!!!!!!!!!! ale ten brzuszek to talkkkkkkkkkkkkii slodki masz...jejciu
Pinka - nie widac zebys spuchla no moze deczko...ale na serio malutko ladnie ci w tej ciazy i ten brzusio taki okraglutki
MALINKA ty taka chudzina bylas!!!!!!!!!!!!!!! ale ten brzuszek to talkkkkkkkkkkkkii slodki masz...jejciu
Pinka - nie widac zebys spuchla no moze deczko...ale na serio malutko ladnie ci w tej ciazy i ten brzusio taki okraglutki