reklama
moge ci co najwyzej flaczek pokazac a nie brzuszek hi hiTy lepiej Milutek pokaż teraz swój
futrzakowa
yea! to ja!
Malinka - suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper brzusio! piękny:-)
buziaczek - hihi:-) ale różnica w brzuszkach:-) pięknie ci urósł:-)
pinka - co tam że podpuchnięta ... to co się rzuca w oczy to fakt że promieniejesz i wyglądasz b ładnie:-)
papcia - ja tam tez nie wiem jak to jest z tą wagą bo wyglądasz na prawdę dobrze! a brzusio super:-)
buziaczek - hihi:-) ale różnica w brzuszkach:-) pięknie ci urósł:-)
pinka - co tam że podpuchnięta ... to co się rzuca w oczy to fakt że promieniejesz i wyglądasz b ładnie:-)
papcia - ja tam tez nie wiem jak to jest z tą wagą bo wyglądasz na prawdę dobrze! a brzusio super:-)
pinia Brzuszek juz nisko, faktycznie ale Ty wygldasz przeslicznie... sluzy Ci ta ciaza ewidentnie i ja tam opuchniec nie widze... Ty zaluj, ze mojej twarzy nie widzisz... rano nie mam oczu i Bogu dziekuje, ze Emek na rano do pracy wychodzi
papciak no no jaka seksi zadbana mama Fajny brzuszek
papciak no no jaka seksi zadbana mama Fajny brzuszek
Dziewczynki brzuszki śliczne!
Pinka ciąża bardzo ci służy, wyglądasz pięknie i promiennie
Malinka twój brzuszek okrąglutki jak piłeczka, ale prezentuje się super! ani jednego rozstępu:-)
Buziaczek brzuszek rzeczywiście urósł, ale ty byłaś straszną chudzinką śliczny bębenek
Papcia nie wiem skąd te kompleksy, wyglądasz świetnie!:-) a brzuszek zgrabniutki, wcale nie jest wielki
Pinka ciąża bardzo ci służy, wyglądasz pięknie i promiennie
Malinka twój brzuszek okrąglutki jak piłeczka, ale prezentuje się super! ani jednego rozstępu:-)
Buziaczek brzuszek rzeczywiście urósł, ale ty byłaś straszną chudzinką śliczny bębenek
Papcia nie wiem skąd te kompleksy, wyglądasz świetnie!:-) a brzuszek zgrabniutki, wcale nie jest wielki
buziaczek1
Fanka BB :)
papcia - gdzie ty masz te kilogramy...wogole nic nie widac! brzusio zgrabniocha i nic wiecej
K
koncia
Gość
haha papcia, no nie widać tych gramów po tobie
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
heh Papcia, a jak myślisz - jak długo będziesz zrzucać po porodzie te pół kilo??!