reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
no wiec tak na tym 1-wszym zdjeciu to jestem w 17 tyg:-) i mialam wtedy 65 w pasie i 55 kilo na wadze a na tym 2gim zdjeciu jestem 3 minuty temu majac na wadze dokladnie 70.5 kilo i 109 w pasie ale lekarz muwi sam ze nie wie jak mi sie udalo rozstepow uniknac i ponoc mam wage prawidlowa biorac pod uwage ze przed ciaza bylam chudzinka i 165 tylko to tez mala jestem... powiedzial ze przy takim stanie skory to niby nie bede miec problemow do powrotu do normalnych rozmiarow...jakos w to nie wierze bo celulit na udach mam taki ze hej...
na odwrot mi sie zdjecia wkleily
na odwrot mi sie zdjecia wkleily
Paluszków to może nie, ale igiełkę w woskowej katiuszowej laleczce... ;-)Ooooooooooo nie nie nie nie ja w tym paluszków nie maczałam )))
No szok Buziak, ja nie widzę tu tych centymetrów :O
A czy ja tam dostrzegam wyciśnięty pępek?? )))
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................
A czy ja tam dostrzegam wyciśnięty pępek?? )))
Paluszków to może nie, ale igiełkę w woskowej katiuszowej laleczce... ;-)
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................
buziaczek1
Fanka BB :)
patiku - z samego poczatku to chyba nie mam ale powiem wam ze ja do tego 17 tyg od kad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to 4 kilo schudlam. bo tak wlasnie do ok 17 tyg nie moglam nic jesc bo ciagle mdlosci mialam...a teraz mam sasiadke w 10 tyg i wyobrazcie sobie ze ona non stop je przez miesiac przytyla juz 7 kilo!!! masakra jak ona sie pozniej bedzie ruszac... i mdlosci tez nic nie ma...ale dziwne...
malinka - pepek to momentami juz jest taki wywalony ze az emek sie z niego smieje taki wypiety... ale jak mi maly wywali nogi na brzuszku to momentalnie pepek sie chowa a ja umieram z bolu tego wypychania roznych ksztaltow bo juz nie mamy miejsca w tym brzuchu centralnie ani grama chyba!
malinka - pepek to momentami juz jest taki wywalony ze az emek sie z niego smieje taki wypiety... ale jak mi maly wywali nogi na brzuszku to momentalnie pepek sie chowa a ja umieram z bolu tego wypychania roznych ksztaltow bo juz nie mamy miejsca w tym brzuchu centralnie ani grama chyba!
Ostatnia edycja:
Ojoj Pinia ale Ci już wisi ten brzunio.. a uśmiech w 39 tygodniu - bezcenne
Buziaku a ja zazdrościłam tym, co wymiotowały na początku, bo waga im leciała w dół, a ja tylko nudności, kilka hafcików a poza tym waga rosła od początku
Wychodzi na to, że jestem w "normalnych warunkach" szersza od Ciebie o 15cm To jest też u mnie problem z cyckonoszami, bo cycki B, a biustonosz najlepiej 80 albo 85 nosiłam i ciężko coś sensownego znaleźć.. Takie mam plecy!!
Buziaku a ja zazdrościłam tym, co wymiotowały na początku, bo waga im leciała w dół, a ja tylko nudności, kilka hafcików a poza tym waga rosła od początku
Wychodzi na to, że jestem w "normalnych warunkach" szersza od Ciebie o 15cm To jest też u mnie problem z cyckonoszami, bo cycki B, a biustonosz najlepiej 80 albo 85 nosiłam i ciężko coś sensownego znaleźć.. Takie mam plecy!!
reklama