reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
IMG000052.jpg17.jpg no wiec tak na tym 1-wszym zdjeciu to jestem w 17 tyg:-) i mialam wtedy 65 w pasie i 55 kilo na wadze a na tym 2gim zdjeciu jestem 3 minuty temu majac na wadze dokladnie 70.5 kilo i 109 w pasie:szok: ale lekarz muwi sam ze nie wie jak mi sie udalo rozstepow uniknac i ponoc mam wage prawidlowa biorac pod uwage ze przed ciaza bylam chudzinka i 165 tylko to tez mala jestem... powiedzial ze przy takim stanie skory to niby nie bede miec problemow do powrotu do normalnych rozmiarow...jakos w to nie wierze bo celulit na udach mam taki ze hej...:zawstydzona/y:
na odwrot mi sie zdjecia wkleily:-p

buziaczku ale teraz się patrzy na inaczej na te brzuszki;-) jeszcze musisz wrzucić z samego początku dla porównania:tak:
teraz taka dorodna pomaranczka z Twego brzuszka:-)

patiku - z samego poczatku to chyba nie mam ale powiem wam ze ja do tego 17 tyg od kad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to 4 kilo schudlam. bo tak wlasnie do ok 17 tyg nie moglam nic jesc bo ciagle mdlosci mialam...a teraz mam sasiadke w 10 tyg i wyobrazcie sobie ze ona non stop je przez miesiac przytyla juz 7 kilo!!! masakra jak ona sie pozniej bedzie ruszac... i mdlosci tez nic nie ma...ale dziwne...

malinka - pepek to momentami juz jest taki wywalony ze az emek sie z niego smieje taki wypiety... ale jak mi maly wywali nogi na brzuszku to momentalnie pepek sie chowa a ja umieram z bolu tego wypychania roznych ksztaltow bo juz nie mamy miejsca w tym brzuchu centralnie ani grama chyba!:)

Ostatnia edycja:
Ojoj Pinia ale Ci już wisi ten brzunio.. a uśmiech w 39 tygodniu - bezcenne :D

Buziaku a ja zazdrościłam tym, co wymiotowały na początku, bo waga im leciała w dół, a ja tylko nudności, kilka hafcików a poza tym waga rosła od początku :D
Wychodzi na to, że jestem w "normalnych warunkach" szersza od Ciebie o 15cm :D To jest też u mnie problem z cyckonoszami, bo cycki B, a biustonosz najlepiej 80 albo 85 nosiłam i ciężko coś sensownego znaleźć.. Takie mam plecy!!

reklama
Do góry