reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Malinka - oooogromniasty!! :-) ciekawie jaki będzie za 3 tygodnie hihihihi :-D

Twoje szczęście Kacha, że ja Cię tak uwielbiam właśnie za to Twoje poczucie humoru ;p
Za 3 tygodnie to co najwyżej zdjęcie moich flaków wkleje, bo pęknę na bank!!

Buziaku skórka nie taka idealna, popękałam nad biodrami i na pupie, ale na szczęście na samym brzuchu nic nie znalazłam..

Pinuś pełnia minęła to ja już nie wiem kiedy :p

reklama
popatrzcie jakie to dziwne - dotąd człowiek sobie myślał po każdej wizycie: no, to następna za trzy tygodnie, a tu teraz "za trzy tygodnie" to już pewnie będzie po porodzie :-)

popatrzcie jakie to dziwne - dotąd człowiek sobie myślał po każdej wizycie: no, to następna za trzy tygodnie, a tu teraz "za trzy tygodnie" to już pewnie będzie po porodzie :-)

jezooooo jak to brzmi:-)

malina - no ale na serio na tych twoich fotkach to taki fajniochy brzuszek i naprawde bardzo zdrowiutki u mnie sa tea niewielkie rozstepy ale to jeszcze z okresu dojrzewania bo kiedys bylam kluska a w ciazy jakims cudem nie zrobil mi sie zaden rozstep pomimo moich 15 kilo

Ostatnia edycja:
Malina - aż westchnęłam, Twój brzucholek taki ładny i dorodny, niezły apartament sobie Jaśko wyszykował, no nic dziwnego, ze on tam jeszcze chce pomieszkać:)

Malina ale śliczny pozazdrościć tylko stanu skóry

Bosa to samo pomyslałam z tą laleczką lada dzień Kaśka bedzie pisała że coś ją w oko kłuje nogi jej sie wykrzywiają hahahaha

Malina piekny Jasiowy domek a raczej willa;)zycze Ci aby to juz była naprawde ostatnia fotka Jasia w brzuchu,nastepna chcemy juz tylko Jasia,bez brzucha;)

ENO DZIEWCZYNY?! bo mnie coś tam w dole kłuje już od kilku dni i ja myślałam, że to mała się na świat pcha i rozpycha mi szyjkę... a tu naraz czytam o waszych czarach-marach i hokusach-pokusach na mnie!!! :szok::szok:

reklama
Do góry