reklama
Asco
Fanka BB :)
Ancia - jaki zgrabniuki ten Twój brzusio i faktycznie "zawieszony" juz jakos niżej
patik80
Dziewczyny! super brzuszki macie - co jedna to inny i wielkością się różnią i kształtem;-)
co do rozstępów to chyba trzeba się przyzwyczaić, tak jak ruda pisała one zbledną, ale nie znikną:-( czasami się wściekam za te moje tendencje do rozstępów, (moja mama np. po 4 ciążach nie ma ani jednego) dobrze że emek ma zdrowe podejście i zawsze sprowadza mnie na ziemie, że tak naprawdę rozstępy to nie problem wart załamywania się i smucenia
co do rozstępów to chyba trzeba się przyzwyczaić, tak jak ruda pisała one zbledną, ale nie znikną:-( czasami się wściekam za te moje tendencje do rozstępów, (moja mama np. po 4 ciążach nie ma ani jednego) dobrze że emek ma zdrowe podejście i zawsze sprowadza mnie na ziemie, że tak naprawdę rozstępy to nie problem wart załamywania się i smucenia
Magnolka superowe jajo tylko coś Ci się w lewo przechyla
Ancia zgrabniutki brzunio i już tak niziutko
A ja myślałam, że poprzednia fotka była tą ostatnią, ale 3 tygodnie minęły ekspresem i znowu czas na pomiary
39 tydzień - 113cm - 79kg
Zobacz załącznik 329258 Zobacz załącznik 329259
Ancia zgrabniutki brzunio i już tak niziutko
A ja myślałam, że poprzednia fotka była tą ostatnią, ale 3 tygodnie minęły ekspresem i znowu czas na pomiary
39 tydzień - 113cm - 79kg
Zobacz załącznik 329258 Zobacz załącznik 329259
Ostatnia edycja:
buziaczek1
no malinka sliczny zdrowy brzusio piekna skora nic tylko podziwiac ale swoja droga to sie nie dziwie ze juz bys chciala urodzic bo sama wiem po sobie jak mi ciezko a ty dopiero musisz przezywac slonce;-)jeszcze chwilke i bedzie PO
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Malinka - oooogromniasty!! :-) ciekawie jaki będzie za 3 tygodnie hihihihi
patik80
Malinka - oooogromniasty!! :-) ciekawie jaki będzie za 3 tygodnie hihihihi
ale Ty kochana masz poczucie humoru;-) lepiej niech tego malinka nie przeczyta
reklama