reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Dziewczyny a ja mam dwa kilo do przodu i jestem załamana z tego powodu , co bedzie dalej szok. A wcale sie nie opycham jedyna zmiana ,że jem normalnie śniadanie , bo normalnie pierwszy posiłek ok poludnia tak sie nauczyłam w pracując . Ale wieczorem nie jem , przynajmniej staram sie dużo owocow , bo te mi bardzo smakują a tu +2 kilo

reklama
U mnie narazie bilans wychodzi 2 kilo+ na ten mój 13 tydzień i bliźniaki:)spodziewałam sie gorszej reakcji organizmu na to siedzenie w domu ale miło mnie zaskoczył:)Jedyne zczym walcze to okropny cellulit na udach od tego mojego 3tyg.leżenia plackiem:)

Kasienka77-owoce to cukry proste, łatwo przyswajalne i niestety tuczące podobnie jek słodycze. Może warzywka zamias owoców?
Ja na razie -1 kg i tak sie waga trzyma

Kasienka77-owoce to cukry proste, łatwo przyswajalne i niestety tuczące podobnie jek słodycze. Może warzywka zamias owoców?
Ja na razie -1 kg i tak sie waga trzyma

Vetka ja 6-7 tydzień też nie miałam zmian , teraz dwa do przodu dlatego taki szok , tymbardziej ,ze w pierwszej ciąży pierwszy kilogram zlapalam ok 4 miesiaca

ja się dowiem przy kolejnej wizycie w przyszłym tyg co i jak z moimi kg, ale obawiam się, że będzie coś na plusie, bo czuję się jak słoń:/

U mnie( jak juz pisałam na innym temacie) własciwie na ''0'',najpierw było -ok3kg a teraz waga wrociła do normy czyli 53kg.

reklama
dmuchawiec super brzusio.
podobnie jak futrzakowa jestem zdziwiona, że córcia za mała z powodu twojej wagi. czytałam że w ciąży powinno się przytyc w granicach 11-17 kg, więc u ciebie było w normie

Do góry