reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

dmuchawiec - ale to jeszcze nie jest jakaś strasznie niska waga. jedna moja siostra tyle ważyła i mierzyła, druga miała 52 cm i 2250 g, a trzecia to był prawdziwy kolos 50cm i 2450 g. o sobie już pisałam 48 cm i 1800 g.

reklama
Dmuchawiec, słodki brzusio! A o wagę córeczki się nie obwiniaj! Moja siostra przytyła przez całą ciążę tylko 6,8 kg od wagi wyjściowej, a jej córcia ważyła 3,5 kg. Koleżanka ze studiów, która przytyła masakrycznie, 37 kg, urodziła córkę 2,3 kg. Może taka uroda Twojej córeczki? Np. i ja i siotra miałyśmy identyczne rozmiary przy narodzinach: 2,6 kg i 56 cm - szczuplaczki byłyśmy, a mama tyła normalnie.

wow :)
Super brzuszki macie :) u mnie niestety nie widać bo ja jestem otyłą kobietka :< u mnie widać same zwałki tylko czuje sie jak balon nadmuchany ;< bardzo musze uwazac z waga poniewaz kazdy kilogram jest zagrozeniem
Pozdrawiam Was i wasze brzuszeczki ^.^

reklama
Do góry