reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Kurcze to ja swędzenia...ptfu ptfu ,żeby nie zapeszyć...nie mam...hmmm mam się martwić?? ;-)

nie masz sie czym martwic mnie zaczoł swedziec dopiero 4 dni temu a skoro ciebie nie swędzi to albo masz na tyle elastyczna skórkę ze pomimo rosnącego brzuszka nie odczuwasz tego tak jak my albo ci narazie brzunio nie rosnie............

ooo, katjusza swędzenie łydek też odczuwam...
a co do rozstępów to miałam dzisiaj taki koszmarny sen. pielęgniarka wyskoczyła z tekstem skierowanym do K.: o, a ta np. (i tu pokazuje na mnie) to sobie takie rozstępy wychodowała, że w życiu nie widziałam. całe uda i ręce. Patrzę więc na siebie i faktycznie na całych udach wielkie białe rozstępy rozmiarów wielkiego kanionu...
jak się obudziłam, to od razu poszłam sprawdzić, czy to na pewno był tylko sen.

A mnie dla odmiany swedza plecy w okolicach krzyza;) ale to na zime miałam zawsze z powodu suchej skory;)brzuch okazjonalnie w okolicy pepka swedzi ale da sie przezyc;)rozstepow nowych na razie brak(tfu tfu)

sama myśl o rozstępach przeraża... czasem patrzę na moje stare rozstępy długimi minutami i się zastanawiam czy one na pewno się nie powiększają... wtedy lecę do eMka i mnie uspakaja że nic się nie powiększa... oby tak dalej...

Dziewczyny, chwyciłam załamkę. waga mi stałą i stałą w miejscu, a jak wystrzeliła tak się zrobiło 10 na plusie:cool2:
dla pocieszenia nie mam ani jednego rozstępu:-)

W pierwszej ciązy to moze bym uniknęła rozstępów gdyby moje dziecko zechciało sie urodzic w terminie, bo nie mialam ani jednego przez całą ciaze:tak: A na dwa dni przed terminem jak zaczeły wyłazic to do narodzin (12 dni po term) byłam juz w paski:wściekła/y: Widocznie brzuch sie opóscił i skóra nie wytrzymała:wściekła/y:
A teraz narazie mam tylko te stare i mam nadzieje ze tak juz zostanie:tak:

reklama
to ja razie z was chybamam najwiecej na +...bo 13:-:)zawstydzona/y:ale rozstepow brak i oby tak dalej...a ja tego nie kumam jak przez ciaze nie mialyscie rozstepow a potem wyszly?? na czym to polega? wie ktos?

Do góry