reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
a mi centralnie tak jakos jest ze czasem jak mi walnie to az podskocze tak mocno a oddech mam zaje....cie ciezki i tak sie czuje jakby mi skory na brzuchu brakowalo do jego fikolkow bo tak mam naciagniety:-)ciekawe uczucie
futrzakowa
yea! to ja!
rudzik - piękny brzusio:-) suuuper sexi fota no i sexi laska
Miluś - suuper brzusio cuuudo! no i moim zdaniem to on urósł... :-)
pabella- ładniutkie i zgrabniutkie miszkanko:-)
Zuza - no no:-) ładnie brzusio urósł:-)
katjuszka - zgrabniutki brzusio:-)
ola - jak to niepozorny:-) ? ja pamiętam twoje jajo jak najbardziej fajne...zgrabniutkie...duże...sexi ciążowe! WIĘC NIE NARZEKAJ:-)
pinkuś - no no ... brzusio ci rośnie jak ta lala! suuuper!
malina - ja też jeszcze mam pępek wklęsły...i krecha też jest... a pępek lekko brudnawy:-) jakoś nie mogę go domyć w tych fałdkach! szok i wstyd
martuś - ładny brzusio:-) idealne mieszkanko dla dzidziolka
a czemu tak narzekacie na te krechy? :-) one potem nie znikają czy jak? :-)
Miluś - suuper brzusio cuuudo! no i moim zdaniem to on urósł... :-)
pabella- ładniutkie i zgrabniutkie miszkanko:-)
Zuza - no no:-) ładnie brzusio urósł:-)
katjuszka - zgrabniutki brzusio:-)
ola - jak to niepozorny:-) ? ja pamiętam twoje jajo jak najbardziej fajne...zgrabniutkie...duże...sexi ciążowe! WIĘC NIE NARZEKAJ:-)
pinkuś - no no ... brzusio ci rośnie jak ta lala! suuuper!
malina - ja też jeszcze mam pępek wklęsły...i krecha też jest... a pępek lekko brudnawy:-) jakoś nie mogę go domyć w tych fałdkach! szok i wstyd
martuś - ładny brzusio:-) idealne mieszkanko dla dzidziolka
a czemu tak narzekacie na te krechy? :-) one potem nie znikają czy jak? :-)
cliford
Wszystkie mamy już coooraz większe i piękniejsze brzuszki.....aż strach pomyśleć ,że to już duuuuużo bliżej niż dalej ;-)
Ja na + 8kg od początku , a w pasie nadal 92 cm...;-) zaś mały tak się usadowił ,że ledwo dyszę
a tą krechę to mam już dość długo i tylko patrzę jak ciemnieje....ale to źle, że ją mam??
Ja na + 8kg od początku , a w pasie nadal 92 cm...;-) zaś mały tak się usadowił ,że ledwo dyszę
a tą krechę to mam już dość długo i tylko patrzę jak ciemnieje....ale to źle, że ją mam??
futrzakowa
yea! to ja!
źle na pewno nie:-) bo to jedna z cech charakterysycznych ciężarnych:-) ale nie wiem czemu tak wszystkie narzekają:-) bo jeśli zniknie to się o to w ogóle nie martwię :-) taka uroda i tyle:-)
ja mam +7/8kg na plusie ... w śr idę do gina...mam nadzieję że nie będzie narzekał że za mało ... ale brzusio urósł ...mały się rusza więc chyba dobrze:-)
ja mam +7/8kg na plusie ... w śr idę do gina...mam nadzieję że nie będzie narzekał że za mało ... ale brzusio urósł ...mały się rusza więc chyba dobrze:-)
cliford
Nie no ja też jakoś szczególnie się o tą krechę nie martwię....to takie słodkie ;-)
A co do wagi...to wacha mi się ...ale też tak 7/8 ;-) więc chyba nie jest źle!..jeszcze ginek nic mi nie mówił bynajmniej ,że źle...ale fakt ,ze ostatnio na wizycie stwierdził ,że brzusio mam mały jak na ten tc...niemniej mi tak dobrze;-) bo teraz jest mi ciężko a co dalej???
A co do wagi...to wacha mi się ...ale też tak 7/8 ;-) więc chyba nie jest źle!..jeszcze ginek nic mi nie mówił bynajmniej ,że źle...ale fakt ,ze ostatnio na wizycie stwierdził ,że brzusio mam mały jak na ten tc...niemniej mi tak dobrze;-) bo teraz jest mi ciężko a co dalej???
Boze to co ja mam powiedziec... obwod brzucha od poltora miesiaca stoi w miejscu 92, a na wadze +4. Wszyscy sie na mnie dra, ze za malo...ale ja jem normalnie wiec co mam na to poradzic... Moja mam przytyla ze mna w ciazy 8 a z bratem 7 wiec moze to geny....
reklama