To i ja się podzielę moimi spostrzeżeniami...... swędzi mnie od kilku dni mega skóra na brzuchu i czuje ze jednak jeszcze rośniemy do przodu...... jestem happy bo już lepiej jest mi sobie wyobrazić gdzie moje Gwiazdki sie mieszczą. smaruje sie teraz zapobiegawczo nawet 3 razy dziennie a nie jak do tej pory 2x Jak mi się uda to jutro dorwę metr i sie pomierzę
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
to Miluś nie zazdroszczę swędzenia - ale się czasem nie drap! (pomijając sznyty na brzuchu chodzi mi o prowokowanie macicy!!) ;-)
Ja mam ta oliwkę jeszcze z lata- jak sie miziałam po ciele np.moje łydki żeby ładnie wyglądały ale mi zostawia ślady na ubraniach i wole balsam nie mam jeszcze żadnych rozstępów i puki co jemu to przypisuje wiec wole tego nie zmieniać
reklama
to ja sie jesli chodzi o rozstepy nie wypowiem bo mam ich mnóstwo
a co do swedzenia brzucha to tez mam czasami ochote sie zadrapać normalnie to jest nie do wytrzymania a zwłaszcza jak w pracy siedzę i nie moge sie balsamem wybrandzlować czy okliwką
a co do swedzenia brzucha to tez mam czasami ochote sie zadrapać normalnie to jest nie do wytrzymania a zwłaszcza jak w pracy siedzę i nie moge sie balsamem wybrandzlować czy okliwką