reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Hihi elpis ja tez sie usmialam!! Waga rewelacja!!!
Chetnie wybrala bym sie na pływalnie ktora mam 10 minut na nogach od domu... ale nigdy na nia nie ma czasu :o( Poza tym bardzo sie rozleniwilam ;o(
Najprosciej to chyba bedzie pojechac na "goralu: do puszczy - czyt. na rowerze górskim do lasu ;o)

Wiolu gratulacje! Swietnie Ci idzie. Mam nadzieje ze jak wrocicie z Grecji wreszcie bedzie okazja spotkac sie u nas!!! Buziaczki!

reklama
Mimo że mój biust to nie to samo co przed ciążą to muszę przyznać że moje ciało dzięki Adriankowi wygląda o dużo lepiej brak celulitu (z który się męczyłam od zawsze) dużo schudłam już 22 kilo (w ciąży przytyłam 14kg) jem dużo a kilogramy lecą oby tylko Adrian był zawsze ruchliwy bo trzymam formę :-D

Oj to tylko pozazdrościć Kasiu,bo ja wręcz przeciwnie,wyglądam duuuużo gorzej i cellulitu to chyba tylko mogłabym się pozbyc chodząc na specjalne i drogie zabiegi,na ktore mnie nie stać...

Ach,nareszcie skończyłam karmić wię c w te pędy pobiegłam do ginki po pigułki,przepisała mi Jasmin na pół roku,strasznie się cieszę:tak: ale w cyckach nadal mam pokarm,jak przycisne sutek to są białe kropelki:eek: dlugo tak może być? no i moje piersi bardzo ucierpiały przez ciąże i karmieni,znów są małe,z rozstępami i trochę sflaczałe:-:)szok::sick: ćwiczenia i wcieranie kremów czas zacząć:tak:

Ja tez mysle o basenie, tyle ze otwieraja od wrzesnia, no i samochodem musze sie nauczyc jezdzic, bo jak Jacek bedzie w pracy, to juz pupa z basenu bedzie:tak::-)
Elpis waga rewelacja:tak::-D

ELPISKU hi hi ja też byłam na takiej wadze ,strach w oczach:szok::-D.Minęło już troszkę czasu od wzięcia pierwszej tabletki i jka na razie dobrze idzie ,ale nie wstaje na wagę ,bo po prostu nie mam :-Di może dobrze ,nie stresuje się niepotrzebnie ale po ubrankach widzę.W pasie o 17 cm. mniej a w biodrach o 15 cm.W pracy juz zauwazyły że coś "zmizerniałam":-D:-Di wszystko ze mnie leci a moja chrzestna po prostu mnie nie poznała :szok:,ja nie mogę ,stwierdziła że się zmieniłam na korzyść i te okularki .Celulitis mam i to ogromny ,dosłownie wszędzie ale niestety na to już nicnie poradzę ,bo radziłam się już lekarzy ,jedynie to że zjasniały i są troszkę opalone.

reklama
ech to chyba wszystkie mmay problem z rozstepami i cellulitem.:-(..Ja na szczęście nie mam ani jednego po ciązy na brzuchu ,ale za to na piersiach mam bo nie ma co z miseczki A na C to jest spory skok...ale wiecie co ,mam to gdzież bo taka jest nasza uroda i nie bedę sie przejmowac jakimiś rozstępami czy cellulitem:):-):tak::tak:
Wiolu brawo za postepy i wytrwalosć...;-)

Do góry