reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Monia,Ty to za bardzo tam nie głosuj!!!Bo ja widziałm Toje fotki w bikini i sporo w ich zawartości!!!Ja mam o ... conajmniej 5 razy mniej!!!

reklama
Kociu, ale tez my z Monisia mamy troszke wiecej ciala na sobie, wiec i na cyckach sie jeszcze cos osiadlo:tak::-D
Ale powaznie, to przed ciaza narzekalam, ale teraz widze wtedy to mialam czym oddychac:tak:

No prosze...widze ze wszystkie podobnie mamy. U mnie nie tylko wszystko sie "zmniejszylo" ale glownie "opadlo"..na brzuch, zywcem wyjete jak z filmow przyrodniczych o afrykanskich plemionach. I glownie z tym "opadnieciem" mam problemy....moze jakby to podwiazac, co wy na to?..najlepiej za uszy:)

U mnie podobnie z biustem kiedyś był taki jędrny a teraz tragedia buuuu sama nie wiem co mam robić żeby był taki jak kiedyś

Jagusiu Twój opis powalił mnie na kolana :-D ehh te nasze ciałka;-)no to ja się mogę przyznać że...pod koniec ciąży ważyłam 98 kg:szok:to znaczy przy porodzie tyle było ,na jedno wychodzi:-) spuchłam jak balon i najlepiej to chodziłabym wtedy kanałami;-) dzisiaj ważę 62 kg i czuję ogrooomną ulgę:happy:bo przed ciążą ważyłam 68;-) piersi sa mniejsze...ale pomogło ciągłe smarowanie i ćwiczenia,polecam:tak:

Corsini to ty niezle polecialas w dol z waga!!! Mi za to wskocczylo juz 6kg na plusie, Ty chudniesz a ja tyje!!! hihii

Corsini - a jak ty cwiczysz te swoje piersi...ze zapytam? Bo ja bym chciala ale nie specjalnie sobie take cwiczenie moge wyobrazic:) A opis powala, ale naga prawda....narazie lato u nas takie sobie wiec nie za czesto ogladam sie w kostiumie...na szczescie...

Kreciku te 6 kg to nic :happy:po porodzie nawet pewnie kg nie zostanie:tak:
Jagusiu nie udaje mi się wkleić linka:confused:jesli chcesz to podaj proszę maila i Ci bardzo chętnie wyślę:happy:

reklama
zazdroszczę tego spadania na wadze, u mnie 4 kg więcej niż przed ciążą :((((
jak przestała karmić to i cyc mniejszy i oklapnięty jak uszko misia Uszatka

Do góry