reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kociu,tak sie cieszę,naprawdę! Napewno jeszcze przytyjesz!
A ja po tej diecie nie moge zbyt duzo jeść,a jak zjem cos cięższego to zaraz brzuch boli i pęcznieje jak balon...chyba ta przemiana materii się zmieniła no i zauważłam duzo mniejszą tolerancje dla węglowodanów typu kluseczki,kasza,pieczywo...
A ja po tej diecie nie moge zbyt duzo jeść,a jak zjem cos cięższego to zaraz brzuch boli i pęcznieje jak balon...chyba ta przemiana materii się zmieniła no i zauważłam duzo mniejszą tolerancje dla węglowodanów typu kluseczki,kasza,pieczywo...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No własnie nie wiem....po tym jedzeniu co napisałam jestem wzdęta jak balon i spodnie znów sa ciasne przez to...chyba muszę odstawić pieczywko niestety...a i tak jem tylko ciemne albo graham...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KASIU gratulacje!!!,chyba pierwszy raz komuś gratuluje przytycia ,nie przypomniałam sobie ,moja przyjaciółka też była bardzo chuda .
OLEŃKO trzymam mocno kciuki za twoją dietkę i jestem pełna podziwu .Ja stwierdziłam że takie diety to i tak nie dla mnie
OLEŃKO trzymam mocno kciuki za twoją dietkę i jestem pełna podziwu .Ja stwierdziłam że takie diety to i tak nie dla mnie
reklama
Witam wszystkim ja urodziłam 8 miesiącu temu drugie dziecko po drugi raz cc straszne wyglądam nic nie schudna brzuch duzo jem nie karmi piersi i nie smarowała brzuch Zwisająca skóra, nadmiar tkanki tłuszczowej i rozstsępy na brzuchu Po drugiej ciąży został mi duży i brzydki fałd skóry, który wylewał się z ubrania.Chce już zaczyna coś zrobić jaki najlepiej krem ujędrnianie czy na rozstępy i czy opłaca iść na aerobik czy da się płaski brzuch czy tylko o aerobik czy aerobik plus siłownia czy ktoś miał taki podobny Bardzo proszę o pomoc dziękuje z góry
Podziel się: