reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Tak wogole to mam bardzo stresujacy czas od polowy wrzesnia ide do pracy od pazdziernika na studia Ola bedzie troche z tesciowa troche z niania bardzo zle sie dogaduje z rodzicami znowu mysle o wyprowadzce od nich ale niewiem chyba musze tu wytrzymac do stycznia i troche odloze...z tego wystzkiego waga leci jak szalona waze juz 56kg i az sie boje co bedzie dalej:sick:

reklama
Iwonko,musisz chyba wytrzymac do powrotu Tomka...trzymam kciuki! A mi ginka powiedziała,ze Yasminelle nie nadaje sie dla młodych matek,jest to pigułka jednoskładnikowa i raczej dla nastolatek-jak to ujęła,jestem za dojrzała na tego typu pigułki,podobno nie ten sklad hormonów jakie są potrzebne dla kobiet po porodzie ale jak widac ty bierzesz i nic sie nie dzieje,więc juz sama nie wiem...

Iwonko, Trzymamy za Ciebie kciuki, zawsze możemy porozmawiać na tel. to pomaga ;o) W razie czego daj znac na priv!

Dziewczyny dlaczego wybralyscie pigułki? Wiolu dlaczego nie spirala?
Ja nie stosuje nic i wlaśnie sie zastanawiam co wybrac. Z pigułkami mam złe doswiadczenie gdyz hormony zle na mnie działaja, fatalnie sie po nich czuje...

Reamonn ja bralam tabletyki przed ciaza i w sumie wszystko bulo oki ale z racji tego ze moja watroba jest nie halo, i nie chcialam juz jej bardziej obciazac, zalozylam spiralke i jetsem baaardzo zadowolona. nic mnie nie bolala nawet zaraz po zalozeniu, 0 stresu, ze sie zapomni albo zwymituje itd. Takze polecam:tak:

U mnie postanowione:tak: idę na dietę kopenhaską na 13 dni,nieważne co o niej wcześniej złego pisałam;-)po powrocie z Pragi zaczynam,chcę namówić jeszcze teściową,żeby mi raźniej było,już mi tak ciążą te kilogramy in plus że muszę sprobować!

Olenko, ja tez chce na nia isc, tylko mi motywacji jeszcze brak. Ale juz jestem bliska, daj znac, moze pojdziemy razem, przeciez to tyyyyyylko 13 dni;-):tak:

No to trzymam za Was kciuki dziewczynki! Ja od jutra tez ide na dietke, ale zdecydowanie mniej restrykcyjna, tzn. nic po 18-tej i mniej slodyczy. No ale to od jutra, wiec dzisiaj sie jeszcze nafaszeruje...:happy2::happy2::happy2:.

reklama
Do góry