reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Dziewczyny musimy sie same dobrze czuc! Nic nie poradzimy ze natura tak z nami poigrala! Ja tez nie mam rozstepow na brzuszku ale na udach od srodka (od zawsze) i na piersiach troszke! Co do celulitu to bede sioe martwic po tym porodzie! Jedno wiem na pewno- musze sie jakos doprowadzic do porzadku!!!

Wiolu ja rowniez gratuluje ci postepow w odchudzaniu! Jezeli inni juz zauwazaja to musi byc juz spora roznica!!! Brawo!!!

reklama
Fiu, fiu Wioluś, super że tak dobrze idze Ci tracenie kilogramków. Gratuluję kochana.

Mnie rozstępy jakoś dzięki Bogu ominęły za to celulit całą gębą na udach. Wracam do pracy więc pewnie trochę stracę na wadze ale bez ćwiczeń i kremków chyba się go nie pozbędę. Więc jak już się wdrożę w rytm pracy i jednoczesnego życia rodzinnego chyba się zapiszę na jakiś fitnesik.

ja na 100% się zapisuję na aerobik,już spodenki do ćwiczeń czaję na Allegro;-) w tym tygodniu chyba się zapiszę na zajęcia:tak:
a tak z innej beczki...wkurzyłam się na moją ginkę,przepisała mi pigułki Jasmin,wykupiła od razu 2 opakowania,placę a tu...90 zł:szok::szok::wściekła/y: wyszło 45 zl za opakowanie:sick: strrrasznie drogie,a powiedziała że wszystkie pigułki nowej generacji sa w podobnej cenie...dziś pytam bratowej ile płaci za Regulon-bo nad tym tez się zastanawiałam i ten kosztuje 24 zł! Jakby nie było spora rożnica...

Olu to przeciez tyle samo wydawalabys na papmersy!!!! matko skad ludzie maja brac nawet na pigulki?????

Drogie są piguły OLEŃKO ,ja juz różne proóbowałam ,wszystkie zachwalane przez ginów i niby do tego żadnych skutków ubocznych ale niestety u mnie zaraz waga skacze wzwyż:-D:-Dtakże zastanawiam sie nad spiralką ale słysze dużo różnych opini:sorry2:

Olu ja bralam Novynette(nie wiem czy tak to sie pisze bo dawno to bylo) jeszcze kiedys przed pierwsza ciaza, wiem ,ze kosztowaly okolo 30zl ale teraz to nie wiem ile

reklama
Olu ja biore Yasminelle to jakas nowosc pochodna Yasminu za opakowanie place 39zl ale powiem Ci ze niema mowy o zrzadnym tyciu nawet bym powiedzialqa ze wrecz przeciwnie....

Do góry