reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

Ale jaja:-D
No Martag,jutro idziesz na 13tkę? Ja niestety dopiero od wtorku,dziś juz nie zdąrzyłam zrobic zakupów na "lunch";-):-D a musze kupić aż sałatę i podeszwę z befsztyka,fuuuujjj:-pale mam cykora,ja tak kocham jeść!:tak: ale nie ma odwołania,razem z teściową i mężem może jakos dotrwamy do końca:rofl2:trzymajcie za mnie kciuki,oki? MUSZĘ schudnąć,byłam wczoraj na zakupach i kurtki i spodnie rozmiar 42 są dobre:szok:

reklama
Olu trzymam mocno kciuki!!:-)J atez od dzisiaj zaczynam diete bo brzuchol mi urosl,wiec znowu seria cwiczeń mnie czeka..ech czemu kobity mają zawsze najgorzej buuu..

Olu to ta rozmiarowka teraz taka do d...py:tak:Ja ide ale tez musze zrobic zakupy, i niestety musze pojechac do miasta po szpinak, wiec pewnie zaczne jak Jacek juz do Anglii pojedzie. Ale za to baaaardzozo "oszczednie "dzisiaj jadlam. dobrze mas zze jest was troje, samemu jakos ciezko:tak:Trzymam za ciebie kciuki no i zobacze jakie bedzisz miala efekty, no wiesz czy sie oplaca ;-):-)

Martula,musi się opłacać,na darmo nie będę się męczyć 2 tygodnie;-) już dziś mężowi do pracy befsztyczek zrobiłam,od jutra start!:-)
Moniś,ojjjj,mamy cięzko! Trzymam kciuki żeby brzuszek szybko spadł ;-)

No, to nie sprawiedliwe, ze facetom to nawet przystoi taki brzuszek, a my bleee
Ola wlasnie mi o to chodzi, ja tez jestem zarlokiem, wiec i ja sie meczyc nie mam zamiaru na marne:tak: Moze dobrze sie sklada ze wy we troje bedziecie na dietce przede mna, bedziecie troszke moimi "krolikami doswiadczalnymi";-):-D

Będe trzymać mocno kciuki za was!!!!
ja teraz przerwałam lekarstwa z powodu ich braku ,a juz tak ładnie szło i za nic w świecie nie chcę przytyć!!! a muszę jeszcze mieć przynajmniej 3 opakowania.Chyba muszę wysłać mojego męża do lekarza o przepisanie tabletek ,tylko nie wiem czy przepiszę??

Wiola,nie rezygnuj!
A ja dziś przezyłam ledwo pierwszy dzien diety...:sorry2: naprawdę jest ciężko,gorzej niż myslałam...:-( wodą normalnie żygam,jedzenie jest ohydne i naprawdę potrzeba mi dużo silnej woli żeby wytrwać...nawet teraz mi się ręce z głodu trzęsą:no: najgorszy jest zupełny brak soli ;-( wyobraźcie sobie befsztyk wolowy bez soli...bleeeee!

Wiolus trzymam kciuki zeby przepisal
Olenko, ja wiem mniej wiecej bo juz bylam raz na tej diecie chyba cale 2 dni;-)dlatego chce zobaczyc czy to dziala, bo jesli tak to jednak warto sie pomeczyc
trzymaj sie kochana jeszcze tylko 12 dni:tak:

reklama
Hej,hej,zyję;-) miałam mega kryzys wieczorem,słabo mi się z głodu robiło ale od rana po porannej kawie jakos jest lepiej,teraz czekam na lunch;-) a będe jesc plaster szynki i kubek jogurtu naturalnego,duzo co?:szok: Ale jestem zdeterminowana:-D

Do góry