reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Zaraz poszukam w necie-musi być w Lodzi jakieś centrum czy cos tego typu,nie?Bo skąd Oleńko mieliście tą dietetyczkę?

Kociu, mysle, ze ten pomysl z dietetykiem to strzal w 10! Ale rzeczywiscie zrob sobie wczesniej badania, zeby miec podstawe do rozmowy, bo najwazniejsze jest tu Twoje zdrowie!

Reamonn, dobrze przeczytalas, ze chce troche schudnac:) Niewiele, bo jakies 1,5-2 kg, cyli dokladnie to, co odlozylo mi sie w pasie (brzuch i boczki) po wakacyjnym obzarstwie. Wiem, jak sie ubrac, zeby nie bylo tego widac, ale jak sie rozbiore, to wygladam slabo...

Kociu, ja 10 lat temu miałam podobny problem, i w badaniach wyszło coś z tarczycą - właśnie przez to chudłam. Jakoś zaniechałam badania i nie wiem dokładnie i wrociło wszystko do normy. Podstawa to badanie krwi TH3 i TH4 jak sie nie mylę.

Kryśka - świetnie wyglądasz i nie sadze abys wygladała słabo jak sie rozbierzesz.:) Ja prawde mowiac tez chcialabym schudnac jakies 2kg dla własnego komfortu... wlasnie te boczki :o( teraz mam 49 kg przy 166 cm.

49 i chcesz mniej!!! oooooooo!!! kochana, kości tylko i skóra! reamon, te boczki to mięśnie a nie tłuszczyk

Boze, jakie cyfry tu padaja, ponizej 50 to mi nawet po dietach nie grozi...;-):-D
Kociu, a ty marsz do lekarza, bo ja sie na prawde do tej Lodzi wybiore i nakopie do tej chudej dupci:tak::laugh2:

kociu,dietetyczka była z Set Point w Warszawie,jesli nie znajdziesz nic w Łodzi,to jest ona godna polecenia i raz w na jakis czas warto pojechac na konsultacje do Warszawy,jesli będziesz chciała to dam ci numer do niej.:tak:
reamonn,zmiłuj się i oszczędź nas 60cio i 70cio kilowe:-D:szok:

he he he he
Kociu-Tobie w ta chudą dupcię to rzeczywiście tylko nakopać, marsz do specjalisty! jak ty chudzinko z dzieciątkiem radzisz!?

reklama
Ewanku,Zuza lepsza niż najlepsza siłownia;-);-);-)Jakoś daję radę...I ostatnimi tygodniami to co nie moge tuszą-masą na basenie,siłowni,aerobicu i przy Zuzie staram sie nadrobić.Ale do dietetyka na środę też jestem umówiona...

Do góry