reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OLEŃKO ja z początku nawet przy tych lekach jadłam jogurt owocowy i dawałam do nich płatki sniadaniowe Naprawdę zapycha
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ewusia,podam ci link do stronki,ja stamtąd brałam
Ale to chyba nie dla ciebie kochana?
http://www.dietakopenhaska.westld.com/
Ale to chyba nie dla ciebie kochana?
http://www.dietakopenhaska.westld.com/
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ewan, ile?! Ty chyba żartujesz Laska z Ciebie!
Olu Ty jesteś Szalona nr II tak się katowac tą dietą. Nie byłabym w stanie choćby nie wiem co. Myślę że po takiej głodówce efekt jojo gwarantowany. Ale życzę żeby tak nie było bo szkoda Twojego poświęcenia :* powodzenia!
Olu Ty jesteś Szalona nr II tak się katowac tą dietą. Nie byłabym w stanie choćby nie wiem co. Myślę że po takiej głodówce efekt jojo gwarantowany. Ale życzę żeby tak nie było bo szkoda Twojego poświęcenia :* powodzenia!
AneczkaK
mama bambulinkow
Ja sobie nie wyobrazam bycia na diecie.jedyna diete jaka przeszlam to byla dieta dla matki karmiacej(czyli nie jakas straszna) i naprawde bylam wtedy mega nieszczesliwa osoba
Trzymam kciuki za efekty i tylko nie rzucaj sie na jedzenie Olu jak skonczysz dietke jak to robi zawsze moja ciocia moja tesciowa tez byla kiedys na tej 13tce i podzialalo ale oczywiscie tylko na jakis czas, teraz robi sobie ta diete raz w roku.Najbardziej mi sie podobalo jak raz byla na tej diecie i opowiadala ,ze nie wytrzymala i ktoregos dnia bedac sama w domu schowala sie w lazience (niewiadomo przed kim) i zjadla sobie parowke
Trzymam kciuki za efekty i tylko nie rzucaj sie na jedzenie Olu jak skonczysz dietke jak to robi zawsze moja ciocia moja tesciowa tez byla kiedys na tej 13tce i podzialalo ale oczywiscie tylko na jakis czas, teraz robi sobie ta diete raz w roku.Najbardziej mi sie podobalo jak raz byla na tej diecie i opowiadala ,ze nie wytrzymala i ktoregos dnia bedac sama w domu schowala sie w lazience (niewiadomo przed kim) i zjadla sobie parowke
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hehe dobre,narazie mnie to nie grozi zeby gdzies sie chowac z jedzeniem,radze sobie coraz lepiej;-) nie powiem,zarcie jest bleee,ale jak sobie pomyslę ze może 1 października wskocze choc na jakiś czas w swoje zapomniane rurki biodrówki to aż mi się lepiej robi:-);-)I choćbym za jakis czas znów przybrała na wadze to i tak warto choćby dla tego triumfu,ze sie udało wytrzymać,poćwiczyć silną wolę....oczywiście mamy plany jak to zrobimy sobie nalesniki na ostro albo babkę ziemniaczaną jak już skończymy:-);-) ale naprawdę nam z Darkiem zalezy,zapisalismy się na siłownię,ja na aerobik,raz w miesiącu będziemy robić głodowkę oczyszczającą-same soczki tylko no i zakaz kolacji po 19.A reszta ograniczeń...hmmm zobaczymy jak to wyjdzie w praniu;-)
reklama
Podziel się: